małe pytanko do posiadaczy B6n
• Strona 1 z 1
małe pytanko do posiadaczy B6n
Witam.
Czy któryś z drogich użyszkodników bandita 600n mógłby sprawdzić dla mnie szerokość moto w najszerszym miejscu? (tj kiera)
chcę się dowiedzieć, czy zmieści mi się do szopki przez drzwi.
Prosiłbym o podanie szerokości kiery i ewentualnie + lusterek jeśli wystają poza ten wymiar.
byłbym niezmiernie wdzięczny za informacje, niestety nie udało mi się wygooglować konkretów.
jak się zmieści to kupuję w przeciągu tygodnia piękną sztukę, a jeśli nie, to muszę najpierw pomyśleć nad przeprowadzką do jakiegoś lokum z garażem. nie mam zamiaru zostawiać suzi na świeżym powietrzu w nocy, jeszcze ktoś jej krzywdę zrobi - w uk debili nie brakuje.
Czy któryś z drogich użyszkodników bandita 600n mógłby sprawdzić dla mnie szerokość moto w najszerszym miejscu? (tj kiera)
chcę się dowiedzieć, czy zmieści mi się do szopki przez drzwi.
Prosiłbym o podanie szerokości kiery i ewentualnie + lusterek jeśli wystają poza ten wymiar.
byłbym niezmiernie wdzięczny za informacje, niestety nie udało mi się wygooglować konkretów.
jak się zmieści to kupuję w przeciągu tygodnia piękną sztukę, a jeśli nie, to muszę najpierw pomyśleć nad przeprowadzką do jakiegoś lokum z garażem. nie mam zamiaru zostawiać suzi na świeżym powietrzu w nocy, jeszcze ktoś jej krzywdę zrobi - w uk debili nie brakuje.
-
mike20sdz - Świeżak
W szopce to sie świnki chowa a nie motocykle. A tak na poważnie to na google powinienes znalesc takie dane 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
podają szerokość, ale sam już nie wiem. generalnie nawet zakładając, że lusterka nie wystają:
Długość: 2130 mm
Szerokość: 770 mm
Wysokość: 1220 mm
Wysokość siedzenia: 790 mm
Rozstaw kół: 1440 mm
to jest dla modeli 2000-2004
mam nadzieję, że z roku na rok nie zmieniali tych parametrów.
w każdym razie dzięki za odzew
Długość: 2130 mm
Szerokość: 770 mm
Wysokość: 1220 mm
Wysokość siedzenia: 790 mm
Rozstaw kół: 1440 mm
to jest dla modeli 2000-2004
mam nadzieję, że z roku na rok nie zmieniali tych parametrów.
w każdym razie dzięki za odzew
-
mike20sdz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości