Aprilia Day
Moderatorzy: Walenty, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab
• Strona 1 z 1
Aprilia Day
Jak Waszym okiem wypadl w relacji ten zwariowany wyjazd?Oczekuje gorzkiej krytyki>!!!Ja osobiscie uwazam ze warto bylo tam pojechac>

<<< www.coyot.net >>>
-
Coyot - Świeżak
zajebista sprawa, takie imprezy są przesympatyczne, niestety, u nas w kraju nikt jeszcze nie jest zainteresowany organizowaniem tego typu eventów. nawet, jeśli weźmiemy pod uwagę dzień Suzuki w Poznaniu...
BTW, polecam wizytę na imprezach Dukatystów we Włoszech - mniam, mniam... tam jest poprostu bajecznie! poczynając od Weekendów Ducati, a kończąc na Ducati Week, Włosi organizują mega-zloty tej marki. to trzeba zobaczyć!
Coyot, foty dobre! jak zwykle, żeby nie było, że nie...
przyjedź do Poznania na WMMP, postrzelaj troszkę zdjęć, dostaniesz gustowną kamizelkę i ładny identyfikator, to wciśniesz się, gdzie będziesz chciał...
BTW, polecam wizytę na imprezach Dukatystów we Włoszech - mniam, mniam... tam jest poprostu bajecznie! poczynając od Weekendów Ducati, a kończąc na Ducati Week, Włosi organizują mega-zloty tej marki. to trzeba zobaczyć!
Coyot, foty dobre! jak zwykle, żeby nie było, że nie...

- evil
Ale Coyota nie wpuszczą bezpośrednio na tor a on lubi mieć bezpośredni kontakt z maszyną jak robi zdjęcia
Kurde... ja się muszę przejechać znów... bo ostatnio kamizelki mi nie dali

Kurde... ja się muszę przejechać znów... bo ostatnio kamizelki mi nie dali

Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
heh, na asfalt nie wejdzie, ale pamiętam, jak w ubiegłym roku sympatyczny Wiktor, Pan z Kamerą usiłował robić bardzo bliskie ujęcia na Sławiniaku (od wewnętrznej) - najpierw Rzeźnik prwaie zahaczył kolanem o obiektyw, później ja miałem podobną jazdę - nieźle było...
przywdziewając kamizeklę może podejść dosyć blisko, wystarczająco blisko...
przywdziewając kamizeklę może podejść dosyć blisko, wystarczająco blisko...

- evil
Ale tylko na wewnętrznej... i to i tak nie to samo co spotkać się obiektywem z maszyną idącą 200 kmh
Muszę zagadać z Yuniorem i pojechać na następną rundę bo klimaty fajne w Poznaniu. Darmowe Red Bulle

Muszę zagadać z Yuniorem i pojechać na następną rundę bo klimaty fajne w Poznaniu. Darmowe Red Bulle

Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Zawartość sklepu i serwisu Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości