Słabe Rieju RS2 125...
• Strona 1 z 1
Słabe Rieju RS2 125...
Witam, posiadam Rieju RS2 125ccm i mam z nim lekki problem a mianowicie, mały V-max. Motorek rozpędza się do 90km/h a później prędkość wzrasta o 1km/h co jakieś 3-4s. Dojdzie do 105-110 i tyle w tym temacie. Myślę że to jest jakiś problem bo np. koleś wsadził do swojego Rieju cylek 70ccm i śmigało mu ok.130km/h. Co może być problemem ? Pozdrawiam
-
MaxiorQ - Świeżak
a jak go krecisz w góre ? niemozliwe ze wzrasta Ci o 1km/h przez 3-4s chyba że wsadzisz ostatnibieg przy 2tyś obrotów i tak sie kajtasz w góre do usranej smierci...
moze maszsilnik zajerzdzony ktory rocznik sprzetu ile najechane moze dostaje lewe powietrze i nie ma siły jest wiele wariantów nikt z powietrza Ci go nie zdiagnozuje. Nagraj filmik jak sie rozpedzasz i wstaw moze wtedy coś wywnioskujemy inaczej to tylko zgaduj zgadula:P
moze maszsilnik zajerzdzony ktory rocznik sprzetu ile najechane moze dostaje lewe powietrze i nie ma siły jest wiele wariantów nikt z powietrza Ci go nie zdiagnozuje. Nagraj filmik jak sie rozpedzasz i wstaw moze wtedy coś wywnioskujemy inaczej to tylko zgaduj zgadula:P
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
Wstawiam na piąty bieg przy maksymalnych obrotach z czwartego więc to nie o to chodzi raczej... Motorek jest z 2005 roku ma przejechane 19k kilometrów. Napęd był wymieniany nie dawno. A filmu za bardzo nie mam czym chyba że telefonem ale to słaba jakość raczej będzie...
-
MaxiorQ - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości