Szukam dobrego serwisu - naprawy motocykla po wypadku
• Strona 1 z 1
Szukam dobrego serwisu - naprawy motocykla po wypadku
Witam,
Ostatnio miałem wypadek Kawasaki ZX6R i mam przód cały do robienia. Szukam jakiegos dobrego serwisu na terenie Warszawy lub okolic.
Ma ktos moze dobry serwis do polecenia?
Zastanawiam sie rowniez na przerobienie Kawki na nakeda moze sa tez spece w Warszawie od tego.
Bede wdzięczny za jakies info.
Pozdrawiam.
Ostatnio miałem wypadek Kawasaki ZX6R i mam przód cały do robienia. Szukam jakiegos dobrego serwisu na terenie Warszawy lub okolic.
Ma ktos moze dobry serwis do polecenia?
Zastanawiam sie rowniez na przerobienie Kawki na nakeda moze sa tez spece w Warszawie od tego.
Bede wdzięczny za jakies info.
Pozdrawiam.
- bakap
- Świeżak
-
leff - ZlyCzlowiek
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
uszkodzen troche jest:
kierownica nowa do zamontowania, zegary rozwalone, lampy, aportyzator skretu Ohlins. o owiewkach juz nie powiem
z tego co widze to lagi, pulka, chlodnica cala.
Na ramie jest lekkie otluczenie i chcialbym sprawdzic czy geometria ramy jest zachowana.
wiec roboty troche jest.
zastanawiam sie czy nie skorzystac z okazji i nie przerobic go na nakeda. zamontowac okragle lampy jak w street triple'u , wyzsza kierownice i zrobic niezlego streeta.
kierownica nowa do zamontowania, zegary rozwalone, lampy, aportyzator skretu Ohlins. o owiewkach juz nie powiem
z tego co widze to lagi, pulka, chlodnica cala.
Na ramie jest lekkie otluczenie i chcialbym sprawdzic czy geometria ramy jest zachowana.
wiec roboty troche jest.
zastanawiam sie czy nie skorzystac z okazji i nie przerobic go na nakeda. zamontowac okragle lampy jak w street triple'u , wyzsza kierownice i zrobic niezlego streeta.
- bakap
- Świeżak
zastanawialem sie nad tym ale chcialbym zeby ktos rzucil wczesniej na to okiem.
na ramie sa dwa małe gwięcia po uderzeniu od kierownicy.
nie powinno to zmienic geometrii ale chcialbym zeby ktos zobaczyl i poradzil co robic.
tu mam jedna fotke
na ramie sa dwa małe gwięcia po uderzeniu od kierownicy.
nie powinno to zmienic geometrii ale chcialbym zeby ktos zobaczyl i poradzil co robic.
tu mam jedna fotke
- bakap
- Świeżak
co do http://www.mg-bikes.pl/
to kolesie moga byc dobrzy, tyle ze jest to kawal drogi ode mnie 150km i postaram sie poszukac czegos blizej.
Dzieki za info.
to kolesie moga byc dobrzy, tyle ze jest to kawal drogi ode mnie 150km i postaram sie poszukac czegos blizej.
Dzieki za info.
- bakap
- Świeżak
daj wiecej fot
duzo roboty nie ma kiera kierunki, swiatla, plus pewnie polki i zawias z przodu moze sie myle co do zawieszenia po jednej focie nie ocenisz i street jest. ciekawe czy rama prosta ale wyjdzie w praniu
duzo roboty nie ma kiera kierunki, swiatla, plus pewnie polki i zawias z przodu moze sie myle co do zawieszenia po jednej focie nie ocenisz i street jest. ciekawe czy rama prosta ale wyjdzie w praniu
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości