Sakwy/torby na motocykl sportowy (R6 2005 r.)
• Strona 1 z 1
Sakwy/torby na motocykl sportowy (R6 2005 r.)
Witam,
Jakiej firmy możecie polecić sakwy/torby na sporta, żeby to nie wyglądało za komicznie, a można było się jednak spakować na wypad 3-4 dniowy?
Pozdrawiam,
Pysznie
Jakiej firmy możecie polecić sakwy/torby na sporta, żeby to nie wyglądało za komicznie, a można było się jednak spakować na wypad 3-4 dniowy?
Pozdrawiam,
Pysznie
Fortepian pysznie gra !!
// Yamaha R6S '07.

-
Pysznie - Świeżak
Co prawda mam enduraka bo Yamahe WR ale do turystyki zakupiłem dwie boczne sakwy oxford 1st time.
Naprawdę polecam. Co do pakowności to na wyjazd 4 dniowy nad morze moja yamaha była uzbrojona w wyżej wymienione sakwy, torbę na bak i torbe louis'a. Zmieściłem się bez problemu.
Pozdrawiam
Naprawdę polecam. Co do pakowności to na wyjazd 4 dniowy nad morze moja yamaha była uzbrojona w wyżej wymienione sakwy, torbę na bak i torbe louis'a. Zmieściłem się bez problemu.
Pozdrawiam
-
Frankk - Świeżak
Swietny Sw-motech Cargo bag 50L. Cena/jakość/użytkowość jest super.
I co ważne wygląda zacnie na moto.
kumpel kupił bodajże w moto-akcesoriach na początku sezonu i służy mu naprawdę super.
Ja z tej samej firmy na dry baga i też sobie chwalę.
I co ważne wygląda zacnie na moto.
kumpel kupił bodajże w moto-akcesoriach na początku sezonu i służy mu naprawdę super.
Ja z tej samej firmy na dry baga i też sobie chwalę.
- lucyfer78
- Świeżak
Mam tę 50tkę http://sklep.scigacz.pl/torba-tyl-swmot ... 31193.html i naprawdę daje rade. Dokupiłem sobie tylko matę oxforda żeby nie porysować moto i jeździ się o niebo wygodniej niż z sakwami, które bez stelaża bujają się na wszystkie strony w winklach jakkolwiek byś ich nie przyczepił. Natomiast jesli upierasz się przy sakwach, to faktycznie Oxford 1st time ma optymalny do sporta kształt. Ale najlepiej wcześniej przymierz, bo ja swoje spaliłem w poprzednim moto o wydech. 

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości