Slabe swiatla zipp quantum
• Strona 1 z 1
Slabe swiatla zipp quantum
witam. Mam problem w moim zippie. Od pewnego czasu w moim skuterku sa o duzo slabsze swiatla co ogranicza widocznosc w nocy a gdy wcisne hamulec swiatla tak przygasaja ze ledwo widac odbicie swiatla na drodze. Czy ktos wie w czym tkwi moj problem? Z gory dzieki za pomoc 

-
timciohamcio - Świeżak
Jakie napięcie dociera do żarówek? Nie włożyłeś innych żarówek o zbyt dużej mocy? Zamontowałeś jakieś inne odbiorniki pobierające prąd?
Masz słabą prądnicę jak w każdym chińczyku, niektórzy wyciągają jedną żarówkę z przodu i jeżdżą na jednej, trochę to pomaga, ale niewiele.
Póki co sprawdź to napięcie po odpaleniu, być może masz coś nie tak z regulatorem.
Masz słabą prądnicę jak w każdym chińczyku, niektórzy wyciągają jedną żarówkę z przodu i jeżdżą na jednej, trochę to pomaga, ale niewiele.
Póki co sprawdź to napięcie po odpaleniu, być może masz coś nie tak z regulatorem.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki koledzy. Pierwsze spróbuje podladowac aku. Prad niby trzyma ale czasami musze go kopnac. Co do odbiornikow pradu to nic nie cudowalem. Żarowka jak mi sie spalila to wsadzilem identyczna i na poczatku swiecilo dobrze. A zadnych neonow czy tam naglosnienia nie pakowalem gdyz moim zdaniem to sensu nie ma.
-
timciohamcio - Świeżak
Witam. Wymienilem regulator napiecia i bez roznicy. Jedna zarowke mam 25w(standardowa) a druga 35w. Mozliwe jest aby te 10w robily taka roznice? Czy problem moze byc jeszcze gdzie indziej
-
timciohamcio - Świeżak
Potrzebny miernik.. wtedy odpowiedz na moje pytania, jeśli bawisz się w elektryka to miernik jest podstawą, zamiast bezmyślnie kupować regulator mogłeś kupić miernik, w innym wypadku oddaj do elektryka.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości