Motocykl podobny do... :)
• Strona 1 z 1
Motocykl podobny do... :)
Na poczatek witam wszystkich.
Mam pytanie do wszyskich specjalistow
Nosze sie z zamiarem zakupu pierwszego motocykla (dopiero na przyszly sezon).
Czytalem wiele artykulow, radzilem sie ludzi, jezdzilem na paru maszynach i trafilem na ta jedyna MT-03
I tutaj zaczynaja sie schody.
Cena tego cuda jest dla mnie zaporowa
Z podpowiedzi wujka google wynika ze MT-03 jest motocyklem "jedynym" w swojej kategorii i raczej ciezko o cos podobnego.
Czy moze ktos z was orientuje sie czy istnieje jakis starszy i tanszy "zamiennik"?
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.
Mam pytanie do wszyskich specjalistow

Nosze sie z zamiarem zakupu pierwszego motocykla (dopiero na przyszly sezon).
Czytalem wiele artykulow, radzilem sie ludzi, jezdzilem na paru maszynach i trafilem na ta jedyna MT-03

I tutaj zaczynaja sie schody.
Cena tego cuda jest dla mnie zaporowa

Z podpowiedzi wujka google wynika ze MT-03 jest motocyklem "jedynym" w swojej kategorii i raczej ciezko o cos podobnego.
Czy moze ktos z was orientuje sie czy istnieje jakis starszy i tanszy "zamiennik"?
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.
-
OutToDie - Świeżak
mało maszna allegro ? http://moto.allegro.pl/listing.php/sear ... egory=5557
sprawdz sam
jaka kase chcesz wydac na to moto ?
nie sądze aby istniał zamiennik są jedynie podobne modele wizualnie i moze silnikowo
powiedz mi jeszcze jedno ? dlaczego ten model? to ma tylko 43-45KM... 0 dynamiki chyba ze w wysokich momentach obrotowych... czym sie kierowałes przy wyborze ?
sprawdz sam

jaka kase chcesz wydac na to moto ?
nie sądze aby istniał zamiennik są jedynie podobne modele wizualnie i moze silnikowo

powiedz mi jeszcze jedno ? dlaczego ten model? to ma tylko 43-45KM... 0 dynamiki chyba ze w wysokich momentach obrotowych... czym sie kierowałes przy wyborze ?
-
GhastRider90 - Świeżak
Co ty gadasz ze zero dynamiki. To singiel z Tenere 660. Rączo wchodzące na obroty "czterdzieści parę koni" takie sobie psudo super moto z sznytem a la ducati
To sa inne "konie" niż ma 4-cyl GS500.
Jest zamiennik i wydaje mi sie że Ducati Monster, bedzie tańszy, silnik V2 mocniejszy.

Jest zamiennik i wydaje mi sie że Ducati Monster, bedzie tańszy, silnik V2 mocniejszy.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
GhastRider90 napisał(a):powiedz mi jeszcze jedno ? dlaczego ten model? to ma tylko 43-45KM... 0 dynamiki chyba ze w wysokich momentach obrotowych... czym sie kierowałes przy wyborze ?
przyjemnoscia z jazdy

skidmarks napisał(a):Jest zamiennik i wydaje mi sie że Ducati Monster, bedzie tańszy, silnik V2 mocniejszy.
swietny typ. o takie odpowiedzi mi chodzilo

-
OutToDie - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 21 gości