Gra o tematyce motocyklowej ( symulator )
• Strona 2 z 2 • 1, 2
NaprawdÄ™ polecam MotoGP URT3.
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Ja i moja Daytona. W grze jest to niestety Sheridan 955 TT, ale od czego jest wyobraźnia
Są też motocykle, tory i kierowcy na licencji, ale tylko w trybie MotoGP. Ja wolę jeździć w trybie Extreme 600, 1000 i 1200
(otwórz link)
Możemy też wybrać sobie skórę Arlena albo Berika, wybrać kask z 9 opcji oraz oczywiście pomalować oraz obkleić dowolnie motocykl i skóry
Stara gra, kiepska grafika, a tyle lat już młócę Rossi'ego i Biaggi'ego
(otwórz link)
Ktoś poznaje ? Szkoda tylko, że jest to "Inline 4" bo przecież SpeedTriple jak sama nazwa mówi...
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Ja i moja Daytona. W grze jest to niestety Sheridan 955 TT, ale od czego jest wyobraźnia
Są też motocykle, tory i kierowcy na licencji, ale tylko w trybie MotoGP. Ja wolę jeździć w trybie Extreme 600, 1000 i 1200
(otwórz link)
Możemy też wybrać sobie skórę Arlena albo Berika, wybrać kask z 9 opcji oraz oczywiście pomalować oraz obkleić dowolnie motocykl i skóry
Stara gra, kiepska grafika, a tyle lat już młócę Rossi'ego i Biaggi'ego
(otwórz link)
Ktoś poznaje ? Szkoda tylko, że jest to "Inline 4" bo przecież SpeedTriple jak sama nazwa mówi...
Ostatnio edytowano 10/8/2012, 17:46 przez ASR1927, Å‚Ä…cznie edytowano 3 razy
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Haha Ja też w to młócę od kilku lata, No z 7 lat już będzie jak ciągle siedzi na dysku.
Ale symulator to to nie jest, z drugiej strony te wszelkie super realistyczne superbike 2001 to też realistyczne mogą być ale dla kogoś kto nigdy moto nie jeździł, niby nawet shimmę dało się złapać, ale i tak już to URT3 sprawia bardziej realistyczne wrażenie. Jak się skilla złapie to nawet uślizgi przodu przy hamowaniu się zdarzają, o dziwo nawet w takich okolicznościach w jakich powinny być.
Ale symulator to to nie jest, z drugiej strony te wszelkie super realistyczne superbike 2001 to też realistyczne mogą być ale dla kogoś kto nigdy moto nie jeździł, niby nawet shimmę dało się złapać, ale i tak już to URT3 sprawia bardziej realistyczne wrażenie. Jak się skilla złapie to nawet uślizgi przodu przy hamowaniu się zdarzają, o dziwo nawet w takich okolicznościach w jakich powinny być.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Oo mam to te na Solinie chyba https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8528_o.jpg
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
a gra ktos w sbk generations ? Naprawde bardzo ciekawa pozycja. Gram na full symulacji i naprawde nie jest latwo. Jeden najmniejszy blad i lezysz ale jak juz sie opanuje to super zabawa. I tryb multi na ktorym zawsze jest troche ludzi
-
2pac - Świeżak
Re: Gra o tematyce motocyklowej ( symulator )
Czy wiesz, jak i gdzie kupować i instalować skórki do CS GO? Nie tak dawno temu znalazłem tę stronę https://dmarket.com/pl/ingame-items/item-list/csgo-skins/knife (otwórz link) , ale nie mogę dowiedzieć się, jak z niej korzystać. Może są tu ludzie, którzy mogą mi pomóc rozwiązać ten problem? Będę bardzo wdzięczny.
- HowardSilk
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości