Cagiva Prima 50ccm tłumik i Filtr POMOCY
• Strona 1 z 1
Cagiva Prima 50ccm tłumik i Filtr POMOCY
Witam mam dylemat ponieważ nie wiem jaki tłumik dobrać do mojej Cagivy bo orginał to porażka:p może ktoś coś wie na ten temat jaki będzie pasował proszę o odp jeśli ktoś wie najlepiej jakiej firmy itp
Przy okazji czy mogę kupić obojętnie jaki o tej samej średnicy filtr stożkowy pomoże czy zaszkodzi czy musze dobrać jakiś specjalny
Przy okazji czy mogę kupić obojętnie jaki o tej samej średnicy filtr stożkowy pomoże czy zaszkodzi czy musze dobrać jakiś specjalny
- Magik93
- Świeżak
Ale zakładając stożek taki do 50-60 zł może nie będzie źle ???
Tak ale na co mam patrzeć na allegro chce jakieś lepsze z tłumików bo w tym motorku jest na sprężynach mocowany i troszkę nim tłucze i nie wiem co z nim zrobić
Gdzie kupować części do tego Motoru jestem z Rzeszowa
Tak ale na co mam patrzeć na allegro chce jakieś lepsze z tłumików bo w tym motorku jest na sprężynach mocowany i troszkę nim tłucze i nie wiem co z nim zrobić
Gdzie kupować części do tego Motoru jestem z Rzeszowa
- Magik93
- Świeżak
Magik93 napisał(a):Ale zakładając stożek taki do 50-60 zł może nie będzie źle ???
Będzie źle, jak tak bardzo chcesz stożek to od firmy KN (cena) tylko nie wiem czy do tej wiertaty wyprodukowali.
-
grunder - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości