Witam mam problem prosze mi pomuc
• Strona 1 z 1
Witam mam problem prosze mi pomuc
Cześć mam taki problem dotyczy on mieszanki do yamahy yz 125 ponieważ kupiłem olej Castrol Power1 Racing 2T fullsyntetyczny czyli syntetyczny nie półsyntetyczny i nie wiem ile ml lać na 5l paliwa wiem że temat był zakładany dużo razy ale nie było tam kąkretnie napisane ile trzeba lać ml na 5l paliwa więc napiszcie mi tutaj ile trzeba lać kąkretnie ml na 5l paliwa.Chodzi mi o to żeby nie zatrzeć crossa ani nic chcę żeby osiągał pełną moc pomurzcie mi ile ml mam lać na 5l paliwa.Z góry dzięki 

- bamarz55
- Świeżak
Odpisałem ci w poprzednim temacie ale chyba nie zauważyłes.... Konkretnie raczej to pisze w książce serwisowej.. każdy leje według swoich zasad 100 ml według mnie to za mało 150 ml w miarę ja osobiście preferuję 200 ml na 5 litrów paliwa i jest idealnie smarowanie super nie zatrze maszyny za uja
Olej kupuj dalej taki ja kupuje go cały czas i jest idealnie z moją maszyną
A moc pełną to i tak ci bedzię osiągał na odpowiednich obrotach 

Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
napisalem ze jak lalem wiecej to moto bylo slabsze a lejac wiecej zaoszczedzisz np. na korbie
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
ostatni raz zamykam, w każdym temacie o mieszance było wałkowane dokladnie ile lac oleju na 10l na 5l na 4l benzyny.
następnym razem leci warn
następnym razem leci warn
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości