[Odzież Spidi] Spidi Netix Lady - kurtka z klimatyzacją
• Strona 1 z 1
[Odzież Spidi] Spidi Netix Lady - kurtka z klimatyzac
Dyskusja na temat: Spidi Netix Lady - kurtka z klimatyzacjÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Spidi Netix Lady - kurtka z klimatyzacjÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Spidi Netix Lady - kurtka z klimatyzacjÄ…
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nareszcie ktoś to zaproponował<br><hr>MaćkozbogdańcaKomentatorzy napisał(a):Żmija pokaż cycki!<br><hr>Pyta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakbys dobrze poszukal, to znajdziwsz zdjecia zmijki topless. poszukaj odnosnie wr250. <br><hr>misiakwKomentatorzy napisał(a):Żmija pokaż cycki!<br><hr>Pyta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdy przypadkiem spotkałem tą Panią w Marsylii, to owa Pani i kurtka bardzo ładnie wyglądały. Ciekawy jestem czy dotarła bez samopchango do źródła energi. Pozdro Żmija. Za tydzień kolej na mnie, z tym wyjątkiem, ze ja z południa na północ i z zachodu na wschód. Przy okazji może ciut szybciej na nowiutkim zielonym Zygmuncie 14.
Jakub<br><hr>Jakub

Jakub<br><hr>Jakub
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć JakubKomentatorzy napisał(a):Gdy przypadkiem spotkałem tą Panią w Marsylii, to owa Pani i kurtka bardzo ładnie wyglądały. Ciekawy jestem czy dotarła bez samopchango do źródła energi. Pozdro Żmija. Za tydzień kolej na mnie, z tym wyjątkiem, ze ja z południa na północ i z zachodu na wschód. Przy okazji może ciut szybciej na nowiutkim zielonym Zygmuncie 14.
Jakub<br><hr>Jakub<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CześćKomentatorzy napisał(a):Gdy przypadkiem spotkałem tą Panią w Marsylii, to owa Pani i kurtka bardzo ładnie wyglądały. Ciekawy jestem czy dotarła bez samopchango do źródła energi. Pozdro Żmija. Za tydzień kolej na mnie, z tym wyjątkiem, ze ja z południa na północ i z zachodu na wschód. Przy okazji może ciut szybciej na nowiutkim zielonym Zygmuncie 14.
Jakub<br><hr>Jakub<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć Jakub))) Miło Ciebie słyszeć! Pisałam do Ciebie maila, ale jak widać nie dotarł (może antyspam?). Moja przygoda zarówno z Europą jak i samą Marsylią zakończyła się pomyślnie. Krótko mówiąc było cudnie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie udana
Powodzenia i mam nadzieję, że do usłyszenia!<br><hr>Żmija<br>

Po trzecie, że właśnie kilka dni przed naszym spotkaniem czytałem Twój papier o przygotowaniu motorka na wyjazd na "drugi koniec świata". Wtedy sobie pomyślałem, "extra babka" niczego się nie boi, tzn. wybiera się sama, a i w pewnym sensie nosa uciera wszystkim w skórę upiętym i pisze o czym trzeba pamiętać ! Co do spamu, to "one again".

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
plecy nazywasz cyckami ? <br><hr>cycKomentatorzy napisał(a):Żmija pokaż cycki!<br><hr>Pyta<br>Komentatorzy napisał(a):jakbys dobrze poszukal, to znajdziwsz zdjecia zmijki topless. poszukaj odnosnie wr250. <br><hr>misiakw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości