Zobacz wÄ…tek - Motorynka Pony 50-M1 1980r. Zarejestrowana, kompletna!
NAS Analytics TAG

Motorynka Pony 50-M1 1980r. Zarejestrowana, kompletna!

i inne małe pojemności
_________

Motorynka Pony 50-M1 1980r. Zarejestrowana, kompletna!

Postprzez kamills » 31/7/2012, 22:09

Siemacie, jako iż jestem nowy na tym forum chciałbym tylko nakreślić, że od pewnego czasu interesuje się motorynkami.. w swojej karierze mialem kilka motorynek, każda z nich przeszłą generalny remont wizualny i mechaniczny. Chciałęm zrobić rozeznanie i prosić was o rady jak, gdzie i za ile najlepiej sprzedać Motorynkę Pony 50-M1. Motorynka przeszła generalny remont mechaniczny i wizualny.. zbliżam się ku końcowi z jej odrestaurowaniem.. do motorynki posiadam wszystkie dokumenty oraz ubezpieczenie OC. całość zachowana w oryginale (poza lakierem, który wymagał odnowienia). Poniżej przesyłam kilka poglądowych fotek wcześniejszej realizacji, jednakże motorynka, którą robie teraz została jeszcze bardziej dopieszczona.. bardziej szczegółowy opis wykonanych czynności zamieszczę po skonczeniu realizacji, podeślę również szczegółowe zdjęcia..
Motorynka Pony 50-M2 ..
img140.imageshack.[usun ten tekst w nawiasie] us/slideshow/webplayer.php?id=p1040264o.jpg

Oraz kilka fotek motorynki Pony 50-M1 (nie mam obecnych zdjęc bo juz jest prawie skonczona)
img832.imageshack.[usun ten tekst w nawiasie]us/slideshow/webplayer.php?id=dscf3208v.jpg

*[usun ten tekst w nawiasie] - obejście blokady wstawiania linków .. należy usunąc ten tekst i skopiowac link w przegladarke w celu obejrzenia fotek
kamills
Świeżak

Postprzez komarcc » 1/8/2012, 21:17

Cóż chyba nic innego niż allegro nie można polecić, to właśnie tam zagląda najwięcej chętnych, którzy szukają takiego i innych sprzętów, nie wiem w jakich cenach sprzedawałeś poprzednie sztuki, ale myślę, że za dużo na tym nie zarobisz, widać że włożyłeś w to sporo pracy, ale ciężko będzie znaleźć kogoś kto będzie szukał odrestaurowanej motorynki, kiedyś też taką miałem jak na zdjęciach z papierami itd, została sprzedana za 350zł, bez przedniego błotnika z łysą przednią oponą :)
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez TheMiqlaq » 1/8/2012, 21:36

Wystaw ją na Gumtree, Tablicy, no i rzecz jasna na Alledrogo. Tam zagląda najwięcej ludzi i prędzej znajdzie się chętny niż na forum.
TheMiqlaq
Świeżak

Postprzez kamills » 7/8/2012, 18:52

Okej dzięki za info :) Mysle ze cos na tym zarobię, jakis czas temu koles wystawił podobną motorynkę ale bez polerki itp.. tez zarejestrowaną.. na aukcji doszedł do ceny koło 3600zł i nie sprzedał... ja poprzednią (model nowszą) sprzedałęm za 2tys zł :) więc myślę, że za obecną dostałę koło 4tys. (minimum 3tys. za taniej na pewno nie sprzedam) .. Ogolnie w piątek motorynka będzie gotowa na tip top, za pewne pojawi się na aukcji.. jak jesteście ciekawi efektu to zapraszam .. tutaj tez wstawie jakis link, Pozdro!
kamills
Świeżak

Postprzez zxer » 7/8/2012, 21:18

Fajna taka motorynka. Wyglada jak nowka. Masz talent i cierpliwosc chlopie. Sam bym sobie taka motorynke sprawil dla jaj ;) Wstawiaj linka. Zrobiles fotki z projektu ?
tea who you yea bunny
zxer
Stały bywalec

Postprzez kamills » 11/8/2012, 13:35

Motoryna skonczona.. mozecie luknąć i ocenić.. odsyłam do aukcji na all, tam znajdziecie opis i zdjęcia http://allegro.pl/show_item.php?item=2554830705
kamills
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê