Jak prac buty crossowe?
• Strona 1 z 1
Jak prac buty crossowe?
czesc to znowu ja
) chcialbym sie dowiedziec jak pierzecie swoje buty na motor i jak je suszycie. Wiadomo ze jak postawie je na sloncu to zaraz mi sie zniekształcą ;/

aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
- Scyzor1989
- Świeżak
No u mnie mama ma taką co się od góry pokrywę wkłada i wchodza bez problemu, raz próbowałem i ładnie wszystko czyste było ale mama krzyczała ze mam tak nie robic bo syfu zostaje co nie miara z tych butów 

Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
ja po normalnej jeździe przepłukuje z zewnatrz woda. jak potopie sie w bagnie/ albo co jakis dłuzszy czas to wrzucam do wanny i polecam, wyciagam wkładke bo pod nią duzo syfu włazi. i myje woda z mydłem, albo jak mam to płynem DIMER do mycia wszystkiego, przy okazji uzywam tego płynu do mycia moto. i tyle. do pralki nie polecam wrzucac
co do suszenia, ja mam o tyle dobrze że mieszkam w domu jednorodzinnym i mam piec
połoze na piec to na drugi dzien sa praktycznie suche po praniu takim. jak nie na piecu to na słoncu susze. jak nie ma słonca, a buty mi są potrzebne, to mam w zapasie stara suszarke i na zmiane wsadzam i sie suszy na prawde szybciutko
własciwie planuje kupic jakas taka mocniejsza suszarke zrobic dysze która sie rozchodzi na 2 węze które szły by do kazdego buta. takie cos oferuje KTM w power wear. tylko że za gruba kase 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Scyzor1989
- Świeżak
ja mam sposób na suszenie. po myciu bierzesz najzwyklejsza szarą gazetę, kilka stron gnieciesz w kulki i wsadzasz kilka kulek w środek a buty stawiasz na piec, kaloryfer - tam gdzie jest ciepło. Gdy gazety nasiąkną zmieniamy na nastepne, tym sposobem bardzo szybko wysuszymy buciory = ]
- xenOn
- Świeżak
no to skoro nie wyciagana ;P to masz wklejana i syf nie wlatuje ci pod nia. ja miałem wyciagane i na początku ich nie wyciagałem. potem raz wyciągnąłem to miałem garść piachu i syfu pod nia 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja tam wkładałem szlauch ogrodowy, robiłem wodę z proszkiem albo płynem do mycia naczyn i płukałem, sciskałem i suszyłem
i więcej nie trzeba było, później tylko czystą wodą kilka razy aby wszystko wypłukac, i na slonce

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości