Buse Sport vs. Adrenaline CRX
• Strona 1 z 1
Buse Sport vs. Adrenaline CRX
No więc z Ozonów zrezygnowałem (udało mi się odłożyć na buty troszkę więcej kaski i wolę nie ryzykować z Made in China). No i tym sposobem w moim kegu zainteresowań znajdują się w tej chwili ww. Adrenaline CRX i Buse Sport. Za Buse musze dać z 70zł więcej, ale to mam wrażenie lepsza marka, a wczoraj akurat znalazłem 80 zł na przystanku
więc problem z głowy
. Do tego myślałem też nad jakimiś używanymi Sidi czy też AStars, ale jednak perspektywa noszenia butów które ktoś już wypocił 300 razy i które dopasowały się do jego stopy jakoś mnie nie przekonuje. Powiedzcie mi proszę które buty byście wzięli, no i oczywiście jestem otwarty na propozycje, podrzućcie jakieś wysokie buty sportowe (albo sportowo-turystyczne) do 500zł. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam...
EDIT: Do rozważań dodaję Buty Falco Sirius, Gaerne GIKE Street i Rebelhorn HP2!!!

EDIT: Do rozważań dodaję Buty Falco Sirius, Gaerne GIKE Street i Rebelhorn HP2!!!
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Prawdopodobnie 41, ale jeśli ma małą rozmiarówkę jak Sidi na przykład, to 42.
Najlepiej jakbyś mi podał długości wkładki. A jak tak patrze na te buty to jeśli byś rzeczywiście coś znalazł to bym był baaardzo chętny
Najlepiej jakbyś mi podał długości wkładki. A jak tak patrze na te buty to jeśli byś rzeczywiście coś znalazł to bym był baaardzo chętny

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
No to z tych dwóch weź Busa. Ja miałem i zmieniłem bo przeskoczyłem na skórę a kumpel dalej jeździ (trzeci sezon).
Adrenaline to z tego co wiem Pakistan.
Dobrze, że zrezygnowałeś z ozona bo z nim jest toto-lotek. albo będziesz jeździł wieki albo pół sezonu
nigdy nie wiadomo na jakÄ… partiÄ™ produkcyjnÄ… trafisz.
Adrenaline to z tego co wiem Pakistan.
Dobrze, że zrezygnowałeś z ozona bo z nim jest toto-lotek. albo będziesz jeździł wieki albo pół sezonu

- lucyfer78
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości