Plecak na laptopa
• Strona 1 z 1
Plecak na laptopa
poszukuje Plecaka na laptopa tak do 200 zł. Zanalazłem temat na forum ale tam pisza o zupełnie innym przedziale cenowym i plecaku na motocykl a mi potrzebny zwykły do noszenia laptopa. Jakbyście mogli to podajcie to czego używacie i jak to chroni komputer.
-
KAPELA911 - Bywalec
polecam plecaki na laptopa firmy HP ja smigam konrketnie w tym
http://174.36.35.118/HP/Hp_Backpack-B.jpg
na moto
maja duzy wybór i przystepne ceny 100-150zł
mozna zamówić na stronach HP.
http://174.36.35.118/HP/Hp_Backpack-B.jpg
na moto
maja duzy wybór i przystepne ceny 100-150zł
mozna zamówić na stronach HP.
Yamaha FZ8 S 2011
-
udar - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
powiem CI tak nie upadl mi ten plecak ani nic, raczej o niego dbam ale o dobra ochrone moze swiadczyc to ze plecak ma badzo dobra wysciolke i sa 4 kieszenie w sumie, w najwiekszej jest jeszcze przegroda na lapka ktora dobrze trzyma laptopa 15'. do tego masz wygodne wyscielone szelki na ramiona chyba jest tam jakas pianka bo w ogole nie czuc jego ciezaru na moto czy podczas spaceru z garazu
do tego reszta kieszeni jest bardzo pojemna ja w sredniej mieszcze spokojnie buty na zmiane po moto do pracy
jest jeszcze takie wyjscie ze srodka na sluchawki jakby co.
plecak dobrze trzyma sie na plecach podczas jazdy na moto, nie trzeba dodatkowego paska ktory spina ramiona.
ogolnie wygodny i bardzo pojemny moge spokojnie polecic.

do tego reszta kieszeni jest bardzo pojemna ja w sredniej mieszcze spokojnie buty na zmiane po moto do pracy

jest jeszcze takie wyjscie ze srodka na sluchawki jakby co.
plecak dobrze trzyma sie na plecach podczas jazdy na moto, nie trzeba dodatkowego paska ktory spina ramiona.
ogolnie wygodny i bardzo pojemny moge spokojnie polecic.
Yamaha FZ8 S 2011
-
udar - Świeżak
Jansport specjalny do laptopa używam go od dwóch lat i nie mam z nim żadnych problemów. Chodzę z nim zarówno na uczelnie jak i jeżdżę na moto. A kosztował mnie w 2010 nieco ponad 130 zł.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
http://allegro.pl/jansport-trinity-plec ... 34473.html Mam taki w kolorze czarno szarym. Orginalnie mieści się tam lapek 14,6 ale moja mam przeszyła mi zapięcie z rzepem o kilka centymetrów i już mieści się 15 . Może nie jest tak przy bajerzony jak inne plecaki dedykowane ale jest niesamowicie wytrzymały i bardziej uniwersalny. A przy upadku na motocyklu jakoś nie wirze ze centymetr pianki ochroni mi laptopa. A i cena jest też sztucznie teraz zawyżona za swój zapłąciłem 119 zł + plus wysyłka czyli koło 130 i pewnie znajdziesz tez taką ofertę.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości