Ile może kosztować regulacja gaźnika w motorowerze ?
• Strona 1 z 1
Ile może kosztować regulacja gaźnika w motorowerze ?
Witam.
Czy ktoś się orientuje ile może kosztować regulacja gaźnika w motorowerze?
PS. Jeżeli ktoś się orientuje jakie są ceny regulacji gaźników w trójmieście oraz mógłby mi polecić dobrego mechanika to byłbym wdzięczny
Pozdro
Czy ktoś się orientuje ile może kosztować regulacja gaźnika w motorowerze?
PS. Jeżeli ktoś się orientuje jakie są ceny regulacji gaźników w trójmieście oraz mógłby mi polecić dobrego mechanika to byłbym wdzięczny

Pozdro

- Kamill #99
- Świeżak
Zależy od serwisu, ale ceny zaczynają się od 20zł do nawet 70zł, nie jestem z trójmiasta, więc nic nie polecam. Regulacja jest bardzo prosta, poczytaj parę poradników krok po kroku i próbuj, a jak się nie uda to wtedy daj zarobić komuś innemu, nic na tym nie tracisz, a możesz nauczyć się czegoś nowego 

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
arek-argo napisał(a):Ja płaciłem 10zł za czyszczenie i regulowanie.
Czyszczenie pewnie bez wyciągania gaźnika, a regulacja standardowo, czyli wykręcenie śrubki na 2,5 obrotu

-
Hej ja jestem z Gdańska
polecam Ci Mk-motocykle który mieści się na Al.grunwaldzka 491 w Gdańsku. Za regulację zapłacisz jakieś 50-60 zł
Pozdrawiam i szerokości
Tutaj masz numer do mechaników
Krzysiek 604639798
Marek 514301446

Pozdrawiam i szerokości

Tutaj masz numer do mechaników
Krzysiek 604639798
Marek 514301446
- Pumas007
- Świeżak
10 zl za czyzczenie i regulacje gaznika? To chyba w chinach nawet wiecej biora. Chcialbym zobaczyc na czym to czyszczenie polega. Bo jak to umycie z zewnatrz benzyna to wiecej to szkod niz dobrego zrobi.
Jak bedziesz dzwonil po firmach to pytaj czy czyszcza gaznik ultradzwiekami. Kazda porzadna firma powinna miec taka maszynke na stanie. A jak nie to lepiej jechac do kogos prywatnie.
Jak bedziesz dzwonil po firmach to pytaj czy czyszcza gaznik ultradzwiekami. Kazda porzadna firma powinna miec taka maszynke na stanie. A jak nie to lepiej jechac do kogos prywatnie.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
A rozbierany też był, czy zanim zostały wykręcone śrubki to mechanik poobrabiał łebki? Samo przedmuchanie to jest nic. A jeśli tak było to zapłaciłeś za niewyczyszczenie gaźnika
a nawet możliwość jego uszkodzenia.

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości