Aprilia Red Rose vs. Gilera Eaglet?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
A nie minarelli horizontal??
Bylem swięcie przekonany,ze siedzi tam minarelli 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Koval135 napisał(a):A nie minarelli horizontal??Bylem swięcie przekonany,ze siedzi tam minarelli
o ile sie nie mylę to tam tam też montują minareli tak do końca sam nie jestem przekonany czy tam jest polini gdzieś na forum przeczytałem bo ktoś kupił wydech do minareli i nie pasował do sr bo podobnież tam polini.
apke red rose kupi w trzech bodajże wersjach am3, am4, am6
apka classic od apki red rose różni się tylko ramą
DaX54321
- DaX54321
- Świeżak
Moze miał tylko cylinder Poliniego i przez to wydech nie pasował,bo gar mogl mieć inaczej ulożony kolektor do wydechu(czy coś w tym stylu).
-
Koval135 napisał(a):Moze miał tylko cylinder Poliniego i przez to wydech nie pasował,bo gar mogl mieć inaczej ulożony kolektor do wydechu(czy coś w tym stylu).
polini dużo słabszy od minareli nie jest nie którzy jak zobaczą skuter który wyciąga tyle co yamaha aerox czy gilera runer albo właśnie apka red ros to uważają że tam musi byc minareli na polini pójdzie wolniej niewiem 5 km 7 coś takiego. minareli przy takim ścigaczu jak yamaha tzr wyciąga ze 115 przy dobrym kacie nie wiem czy to prawda ale słyszałem że minareli to silnik taki jak silnik od VW golfa 2 praktycznie nie do zatarcia. ciekawi mnie jedynie to jaki silnik jest w tym chopperku gilera cieżko mi jest znaleśc cokolwiek na jej temat
DaX54321
- DaX54321
- Świeżak
Chyba mnie nie zrozumialeś.Chodzi mi o to,ze mial załozony sportowy cylinder polini,a nie caly silnik
PS:Polini swoje silniki wiem,ze montuje w jakiś minimoto,ale o skuterach nie słyszłem.A jak już,to silnik z garem polini powinien być mocniejszy,bo pewnie bylby to sportowy cylek,np 70 cc,a polini tez ma pare zestawów które maja buta
Dobra,kończmy OT bo dostaniemy czerwone podarki i tyle z tego
Aha,tzr wyciąga jak RS 95/100(max) km/h na seryjnych przelożeniach,a na szybszych to najwyzej z górki,bo po prostej raczej sily braknie,zeby rozkulać sie na 6-tce.

PS:Polini swoje silniki wiem,ze montuje w jakiś minimoto,ale o skuterach nie słyszłem.A jak już,to silnik z garem polini powinien być mocniejszy,bo pewnie bylby to sportowy cylek,np 70 cc,a polini tez ma pare zestawów które maja buta

Dobra,kończmy OT bo dostaniemy czerwone podarki i tyle z tego

Aha,tzr wyciąga jak RS 95/100(max) km/h na seryjnych przelożeniach,a na szybszych to najwyzej z górki,bo po prostej raczej sily braknie,zeby rozkulać sie na 6-tce.
-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości