Prawo jazdy
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy
Witam wszystkich motocyklistów planuje w najbliższym czasie zapisać sie na prawo jazdy i mam do was jedno bardzo ważne pytanie czy oprócz pieniędzy musze mieć coś jeszcze np. własne rękawice , buty , czy kombinezon
pozdrawiam maska007
pozdrawiam maska007
- maska007
- Świeżak
im szybciej nabędziesz tym lepiej dla Ciebie
co do części praktycznej kursu i egzaminu zarówno OSK jak i WORD muszą być wyposażone w kaski
jazda w ruchu drogowym musi być z łącznością, więc egzamin bezwzględnie zdajesz w kasku WORD-owskim
co do części praktycznej kursu i egzaminu zarówno OSK jak i WORD muszą być wyposażone w kaski
jazda w ruchu drogowym musi być z łącznością, więc egzamin bezwzględnie zdajesz w kasku WORD-owskim
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
co wy gadacie ja we wroclawiu normalnie mialem swoj kask na jazdach i na egzaminie w wordzie przeciez macie sluchawke zwykla jak od telefonu 

- orientdwaczteryha
- Świeżak
W Warszawie zdajesz egzamin w ich kasku. Wszystkie mi znane szkoły posiadają kaski dla swoich kursantów. Ja swoje jazdy zaliczyłem w kurtce i rękawicach, które starannie sobie dobrałem. Spodnie dokupiłem pod koniec kursu. Na egzamin poszedłem kompletnie ubrany - jedynie kasku nie brałem, bo wiedziałem, że nie będzie potrzebny.
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
W Warszawie możesz zdawać w swoim kasku
jeśli go posiadasz
Chyba, że słuchawka się nie zmieści wtedy bierzesz ich kask.
Problemów nie robią jeśli jest się ubranym już na moto.
Co do szkół to te lepsze wymagają stroju jakiegoś bezpieczniejszego niż krótka koszulka i informują o tym przed rozpoczęciem jazd.
Czy szkoły słabsze które uczą tak by zdać biorą strój pod uwagę ? wątpie ale może któraś taka jest.

Problemów nie robią jeśli jest się ubranym już na moto.
Co do szkół to te lepsze wymagają stroju jakiegoś bezpieczniejszego niż krótka koszulka i informują o tym przed rozpoczęciem jazd.
Czy szkoły słabsze które uczą tak by zdać biorą strój pod uwagę ? wątpie ale może któraś taka jest.
- asq_rex
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości