Zobacz wątek - problem aprilia rs 50
NAS Analytics TAG

problem aprilia rs 50

i inne małe pojemności
_________

problem aprilia rs 50

Postprzez Tobiasz1233 » 18/7/2012, 13:51

witam, uznałem dzisiaj ze ladna pogoda wiec trzeba isc pojezdzic a więc wyjechałem za miasto i zaczol mi gasnąć siły nie miał odczekałem 15 min i próbowałem go odpalić na rozrusznik najpierw nic nie dało więc na "Pycha" odpalił przejechałem moze 200m i zgasł tak jak poprzednio prosze o odpowiedz co moze byc przyczyną z góry dzięki;).
Tobiasz1233
Świeżak
 
Posty: 112
Dołączył(a): 1/3/2012, 19:34


Postprzez komarcc » 18/7/2012, 21:31

Może być tysiąc powodów, nic nie sprawdziłeś sam, a pytasz. Paliwo jest? Jak wygląda świeca po próbie odpalenia mokra/sucha? Iskra jest?

Jak sprawdzisz cokolwiek to wróć i napisz o szczegółach.
Avatar użytkownika
komarcc
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 2335
Dołączył(a): 14/5/2010, 20:11
Lokalizacja: Wieluń

Postprzez NaGłodzie » 20/7/2012, 08:17

wlej mu ciut benzyny pod świece, przejedź kawałek i zobacz jak chodzi, jeśli wszystko ok, to znaczy że paliwa nie dostawał. Tak jak napisał komarcc, może być 1000 przyczyn. Sprawdź jak tam filtr benzyny, gaźnik i filtr powietrza przeczyść.
Jest iskra ? jaka ?
NaGłodzie
Świeżak
 
Posty: 29
Dołączył(a): 22/4/2012, 16:19
Lokalizacja: Kęty, Bielsko-Biała

Postprzez TimonRS » 21/7/2012, 11:53

Miałem podobnie przyczyna była zatkana dysza w gaźniku.
u cb może być wiele innych przyczyn.
TimonRS
Świeżak
 
Posty: 37
Dołączył(a): 27/9/2011, 15:48



Powrót do Motorowery do 50 ccm



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości




na gr