Tuning aprilia rs 50 1998r.
• Strona 1 z 1
Tuning aprilia rs 50 1998r.
witam mam pytanie chciał bym sobie zrobic przy mojej apce tuning i mam pytanie znalazlem na allegro jakis chinski cylinder do tego chcial bym wydech Gianelli + Gaznik nowy i mam pytanie co do tego cylindra chińskiego da on cos czy on tylko jest zeby dzialal z gory dzieki.
- Tobiasz1233
- Świeżak
Pokaż ten cylinder, masz markowy sprzęt nie dawałbym do niego jakichś podejrzanych zamienników. Powiedz też co chcesz osiągnąć.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
http://moto.allegro.pl/cylinder-am6-apr ... 58291.html chciał bym osiągnąć wieksza predkas poniewaz puki co to osiagi ma słabe 80 km/h
- Tobiasz1233
- Świeżak
Nie kupuj takiego bubla... Nie ukrywajmy , dobre tuningowe cylindry do twojego silnika zaczynaja sie od 450-500zł w góre. Gaźnika też nie kupuj byle jakiej jakości bo potem są z nim tylko problemy.
Dobry tuning to kosztowna zabawa. A tak pozatym na twoim miejscu w nowe części nie zaopatrywałbym sie na allegro
Dobry tuning to kosztowna zabawa. A tak pozatym na twoim miejscu w nowe części nie zaopatrywałbym sie na allegro

Kupie sprawny , kompletny silnik R6 99-02.
- arnlodzik
- Świeżak
Sam wydech ci sporo da na prędkości .
jeśli nie chcesz zbytnio wchodzić w koszty możesz swój fabryczny cylinder przerobić.
dajesz go do jakiegoś gościa co się tym zajmuje podniesie ci okna , strojenie i motorek bd wymiatał .
jeśli nie chcesz zbytnio wchodzić w koszty możesz swój fabryczny cylinder przerobić.
dajesz go do jakiegoś gościa co się tym zajmuje podniesie ci okna , strojenie i motorek bd wymiatał .
- TimonRS
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości