Dwa pytania ;]
• Strona 1 z 1
Dwa pytania ;]
Czesc ;] jestem posiadaczem crossa derbi senda 50 , jestem początkującym kierowcą . Mam 2 pytania . Pierwsze dotyczy omijania stojących samochodów. Mogę przy światłach przejechać koło samochodów i stanąć na samym początku ?? Czy muszę czekać pomiędzy samochodami?/Czytałem artykuły na ścigacze.pl ale one dotyczyły korków . Z nich wynika że mogę , ale wolę się upewnić .
Drugie zaś dotyczy jazdy na "stojaka" . Mogę jadąc spokojnie w mieście stanąć sobie na crossie i tak jechać ?? Czy nie ? Z góry wielkie dzięki ;]
Drugie zaś dotyczy jazdy na "stojaka" . Mogę jadąc spokojnie w mieście stanąć sobie na crossie i tak jechać ?? Czy nie ? Z góry wielkie dzięki ;]
- kamios96
- Świeżak
cJarek jaka jest odległość od wymijanego/wyprzedzanego samochodu?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
i do tego dążyło moje pytanie
nie ma ostro określonego warunku odstępu jeśli wyprzedzamy/omijamy samochód
jest tylko warunek zachowania szczególnej ostrożności
reszta jest domniemaniem ku obaleniu
nie ma ostro określonego warunku odstępu jeśli wyprzedzamy/omijamy samochód
jest tylko warunek zachowania szczególnej ostrożności
reszta jest domniemaniem ku obaleniu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości