Zmiana tlumnika Peugeot Kisbee
• Strona 1 z 1
Zmiana tlumnika Peugeot Kisbee
Witam, mam pytanie dotyczace wydechu Peugeota Kisbee.
Czy jesli wymienie tlumnik(oryginalny) na sportowy w ktorym nie ma RECYLKULATORA SPALIN, DŁAWIKA I KATALIZATORA to cos zmieni??
Moja najgorsza obawa jest taka ze zacznie sie strasznie kopcic( nigdy nie kopcil, chyba ze dlugo go nie odpalalem).
I jeszcze jedno, czy bedzie jechal szybciej? (z tego co wiem to nie ma blokady w tlumniku. Posiadam blokade w module ktora za kilka dni zdejmuje).
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Czy jesli wymienie tlumnik(oryginalny) na sportowy w ktorym nie ma RECYLKULATORA SPALIN, DŁAWIKA I KATALIZATORA to cos zmieni??
Moja najgorsza obawa jest taka ze zacznie sie strasznie kopcic( nigdy nie kopcil, chyba ze dlugo go nie odpalalem).
I jeszcze jedno, czy bedzie jechal szybciej? (z tego co wiem to nie ma blokady w tlumniku. Posiadam blokade w module ktora za kilka dni zdejmuje).
Z gory dziekuje za odpowiedz.
-
rahzo01 - Świeżak
Katalizatory są też w skuterkach, nie wiem czy w tym też ale są.
Co do rozwiercania to stanowczo odradzam, nie po to ma się ciche 4T z wysoką kulturą pracy, by rozwiercać tłumiki i pierdzieć jak 2T, na początku się to nawet spodoba, bo dźwięk będzie bardziej basowy, ale po 0,5godz. jazdy głowa zaczyna boleć :/
Co do rozwiercania to stanowczo odradzam, nie po to ma się ciche 4T z wysoką kulturą pracy, by rozwiercać tłumiki i pierdzieć jak 2T, na początku się to nawet spodoba, bo dźwięk będzie bardziej basowy, ale po 0,5godz. jazdy głowa zaczyna boleć :/
-
komarcc - VIP Ścigacz.pl
Nie zawsze mam rację, każdy może się pomylić, każdy oprócz sapera i elektryka wysokich napięć
w każdym razie spotkałem się już z wieloma przypadkami rozwiercania, były większe/mniejsze w różnych miejscach, oczywiście większość wierci w końcowej części, ale zawsze to dawało taki dźwięk który po dłuższym czasie męczył :/ Ja wolę cisze i spokój
ale jak ktoś chce to niech sobie wywierci.

-
komarcc - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm