Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Start Platinum Yamaha Street Experience
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Start Platinum Yamaha Street Experience

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Start Platinum Yamaha Street Experience

Postprzez Åšcigacz » 8/7/2012, 14:38

Dyskusja na temat: Start Platinum Yamaha Street Experience
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Start Platinum Yamaha Street Experience
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/7/2012, 14:38

Cyt: Dwustu motocyklistów, którzy zapisali się u Dealerów Yamahy na listę uczestników.... Smiech z bzdury miesiąca. Nikt sie nie mógł zapisać, chyba, ze tylko znajomi właścicieli. Impreza jest dla osób które kupiły nowy motocykl yamaha w maju i czerwcu. Super, Extra!!!! tych co kupili triumpha rok temu w salone yamahy dealer ma w głębokim poważaniu do dziś. Pozdrawiam<br><hr>DonM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/7/2012, 14:38

Cyt: Dwustu motocyklistów, którzy zapisali się u Dealerów Yamahy na listę uczestników.... Smiech z bzdury miesiąca. Nikt sie nie mógł zapisać, chyba, ze tylko znajomi właścicieli. Impreza jest dla osób które kupiły nowy motocykl yamaha w maju i czerwcu. Super, Extra!!!! tych co kupili triumpha rok temu w salone yamahy dealer ma w głębokim poważaniu do dziś. Pozdrawiam<br><hr>DonM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/7/2012, 17:58

Komentatorzy napisał(a):Cyt: Dwustu motocyklistów, którzy zapisali się u Dealerów Yamahy na listę uczestników.... Smiech z bzdury miesiąca. Nikt sie nie mógł zapisać, chyba, ze tylko znajomi właścicieli. Impreza jest dla osób które kupiły nowy motocykl yamaha w maju i czerwcu. Super, Extra!!!! tych co kupili triumpha rok temu w salone yamahy dealer ma w głębokim poważaniu do dziś. Pozdrawiam<br><hr>DonM<br>
Nieprawda. Wlasnie wróciłem z tej imprezy. Uczestniczyli w niej nie tylko nabywcy nowych maszyn, co więcej można tam było spotkać nie tylko motocykle marki Yamaha. Super impreza. Jazda na torze to dla mnie dużo frajdy. Sympatyczni ludzie, dobra organizacja.
Pozdrawiam,
Rafał<br><hr>rafkon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/7/2012, 13:36

Komentatorzy napisał(a):Cyt: Dwustu motocyklistów, którzy zapisali się u Dealerów Yamahy na listę uczestników.... Smiech z bzdury miesiąca. Nikt sie nie mógł zapisać, chyba, ze tylko znajomi właścicieli. Impreza jest dla osób które kupiły nowy motocykl yamaha w maju i czerwcu. Super, Extra!!!! tych co kupili triumpha rok temu w salone yamahy dealer ma w głębokim poważaniu do dziś. Pozdrawiam<br><hr>DonM<br>
Komentatorzy napisał(a):Nieprawda. Wlasnie wróciłem z tej imprezy. Uczestniczyli w niej nie tylko nabywcy nowych maszyn, co więcej można tam było spotkać nie tylko motocykle marki Yamaha. Super impreza. Jazda na torze to dla mnie dużo frajdy. Sympatyczni ludzie, dobra organizacja.
Pozdrawiam,
Rafał<br><hr>rafkon<br>
oczywiście, że prawda, zobacz na plakat reklamujący tą imprezę. Od tak yamaha zaprosiła Ciebie na imprezę czy może wysłała do Ciebie maila z zaproszeniem... To, że super impreza i sympatyczni ludzie to każdy wie, problem tkwił w komunikacji.<br><hr>ktoś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/7/2012, 07:40

Wystarczyło zadzwonić do salonu Yamahy i zapytać się jak się zapisać... w moim przypadku wysłałem tylko maila z danymi nawet mnie na oczy nikt nie widział ani nie zna w żadnym salonie.... w zeszłym roku było tak samo!<br><hr>Fabian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê