Geometria Ramy Bydgoszcz
• Strona 1 z 1
Geometria Ramy Bydgoszcz
Witam.
Ostatnio niestety zostałem ofiarą wypadku, a co za tym idzie mój Fazerek został dość mocno poobijany, chciałbym przed rozpoczęciem naprawy zrobić mu geometrie ramy aby upewnić się czy wszystko jest z nią ok. Jak robi się taką geometrię? Czy muszę naprawić moto żeby ją wykonać? Chodzi mi dokładnie o to czy muszę kupić nowe rury teleskopów bo stare ucierpiały w wypadku, czy mogę zawieść moto bez przedniego zawieszenia? I gdzie najlepiej wykonać taką diagnostykę na terenie Bydgoszczy lub okolic?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Ostatnio niestety zostałem ofiarą wypadku, a co za tym idzie mój Fazerek został dość mocno poobijany, chciałbym przed rozpoczęciem naprawy zrobić mu geometrie ramy aby upewnić się czy wszystko jest z nią ok. Jak robi się taką geometrię? Czy muszę naprawić moto żeby ją wykonać? Chodzi mi dokładnie o to czy muszę kupić nowe rury teleskopów bo stare ucierpiały w wypadku, czy mogę zawieść moto bez przedniego zawieszenia? I gdzie najlepiej wykonać taką diagnostykę na terenie Bydgoszczy lub okolic?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
-
daniel9970 - Świeżak
-
daniel9970 - Świeżak
czlowieku nie przejmuj sie tym , no chyba ze chcesz kase z ubezpieczalni
nawet jak moto jest lekkko krzywe to nie bedziesz czuc
nawet jak troche mocniej tak samo
no chyba ze krzywe tak ze golym okiem widac
olej sprawe i tak nie poczujesz roznicy
nawet jak moto jest lekkko krzywe to nie bedziesz czuc
nawet jak troche mocniej tak samo
no chyba ze krzywe tak ze golym okiem widac
olej sprawe i tak nie poczujesz roznicy
Akcesoria do moto z carbonu Potrzebujesz ? pisz !
-
DostojnyKocur! - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości