[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w Ara
• Strona 1 z 1
[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w
Dyskusja na temat: World Superbike w Aragonii - wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike w Aragonii - wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike w Aragonii - wyniki
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Szkopek jest niewiarygodny: "Najważniejsze jest jednak to, że mój powrót na tor był udany, a ja byłem przez cały weekend szybki i konkurencyjny". W kwalifkacjach glebokie tyly, nieukonczony wyscig, w polowie sezonu ZERO punktow w tabeli. No a on twierdzi ze jest szybki i konkurencyjny!? <br><hr>Prekser
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkopek sie kompromituje - albo jest wyjatkowym narcyzem albo niepełnosprawnym umysłowo - facet jeździ 4-5 sek. wolniej od czołówki a jest wiecznie zadowolony. Myslałem, że te dwa sezony wyleczą go z międzynarodowej kariery ale z takim ego będzie chyba w przyszłym sezonie aplikował do moto GP. Biaggi mistrz.<br><hr>kibic realista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najlepsze są relacje z wyścigów w jego wydaniu. Gość jak opowiada np. o specyfice jakiegoś toru to słuchając go ma się wrażenie że on zapie...la kilka sekund przed czołówkąKomentatorzy napisał(a):Szkopek jest niewiarygodny: "Najważniejsze jest jednak to, że mój powrót na tor był udany, a ja byłem przez cały weekend szybki i konkurencyjny". W kwalifkacjach glebokie tyly, nieukonczony wyscig, w polowie sezonu ZERO punktow w tabeli. No a on twierdzi ze jest szybki i konkurencyjny!? <br><hr>Prekser<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości