yamaha fzr 600 genesis 92r kilka pytań technicznych
• Strona 1 z 1
600tki nie miały exup (te europejskie) - co do silnika to jeśli stwierdzasz po prędkości że jest nowszy to powodzenia ja mam fzr z 89 i tez leci 230
co do świecy poszukaj czegoś o podobnych parametrach do standardowej bo żeby się bawić w redukcje itp. to mi nie chciało by się w to bawić bo dostęp do świec nie jest zbyt dobry ( wykręcić i wkręcić można łatwo i prosto ale żeby coś tam robić przy gwincie to bym szybko cierpliwość stracił
co do świecy poszukaj czegoś o podobnych parametrach do standardowej bo żeby się bawić w redukcje itp. to mi nie chciało by się w to bawić bo dostęp do świec nie jest zbyt dobry ( wykręcić i wkręcić można łatwo i prosto ale żeby coś tam robić przy gwincie to bym szybko cierpliwość stracił
- Trax
- Świeżak
To by się zgadzało - musisz uważać bo modele na Kalifornie mały troszkę inną budowę (jak sobie popatrzysz w serwisówkę albo schemat elektryczny to nieraz pojawia się zapis California only) te różnice dotyczyły właśnie głównie exupa
- Trax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości