do usunięcia
• Strona 1 z 2 • 1, 2
maciejka69 napisał(a):Invinciblee napisał(a):Do kuchni, a nie na moto!!!
Znów się ćwok w Tobie odezwał
Dzięki za zwrócenie uwagi :*

Tak na poważnie to ćwokiem trzeba być żeby starać się udzielić logicznej odpowiedzi (logicznej odpowiedzi kobiecie - już jest zgrzyt

A poza tym to na moto nap******** trzeba, co by nie było lipy bo road is brutal and full of radiowozus und dziadkos w ticos, a strach jest przyczyną 99% gleb*.
Co by nie było offtopu - tak byłem obsrany, jak pierwszy raz wsiadłem na motorynkę, byłem obsrany jak pierwszy raz wsiadłem na WSK'kę, byłem obsrany jak pierwszy raz jechałem MZ251 (bo zostawiała dwa ślady), obawiałem się przed pierwszymi jazdami na YBR250, byłem również obsrany jak pierwszy raz wsiadłem na sporta (bo w sumie to nigdy tego wcześniej nie robiłem i cholera wie czy sobie poradzę). Chyba logiczne że każdy tak ma, no albo tak nie ma i staje się gwiazdą YT z główną rolą w filmie "first ride crash".
*wszelkie dane statystyczne wzięte prosto z d***.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):maciejka69 napisał(a):Invinciblee napisał(a):Do kuchni, a nie na moto!!!
Znów się ćwok w Tobie odezwał
1. Dzięki za zwrócenie uwagi :*
2. Tak na poważnie to ćwokiem trzeba być żeby starać się udzielić logicznej odpowiedzi (logicznej odpowiedzi kobiecie - już jest zgrzyt) na zwyczajne babskie gadanie.
3. A poza tym to na moto nap******** trzeba, co by nie było lipy bo road is brutal and full of radiowozus und dziadkos w ticos, a strach jest przyczyną 99% gleb*.
ad1. Do usług. Zawsze możesz na mnie liczyć, jeśli chodzi o idiotyczne wypowiedzi
ad2. Dlatego jeszcze jakieś 10 lat będziesz walił konia, zanim wreszcie coś wyrwiesz
ad3. Tak, trzeba. Zwłaszcza jak się zaczyna, szuka porady i czeka na mądre słowo i zachętę
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Cyrk...
Co, za co, czemu i jak to...
Przecie to porzÄ…dni forumowicze byli chyba...
ASR1927 napisał(a):Eneasza wywalili, Wiewiórka wywalili, teraz starają się wykopać Invinciblee'a Twisted Evil Dziwne rzeczy się tu dzieją ostatnimi czasy
Co, za co, czemu i jak to...
Przecie to porzÄ…dni forumowicze byli chyba...
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Sykopson napisał(a):Co, za co, czemu i jak to...
Przecie to porzÄ…dni <b>forumowicze</b> byli chyba...
Cytując wspomnianego Wiewióra i jednocześnie poniekąd odpowiadając na Twoje pytanie...
"FOROWICZE K**WA"!!!

A co do garów i całej reszty...bez napinki

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):
Cytując wspomnianego Wiewióra i jednocześnie poniekąd odpowiadając na Twoje pytanie...
"FOROWICZE K**WA"!!!![]()
Uh, yeah...

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
cycu_rsko - Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości