Shoei XR1000
• Strona 1 z 1
Shoei XR1000
Witam, zakupiłem kask Shoei XR1000 diabolic revelation.
Zdjęcie kasku:
Posiadam przezroczystą szybkę z pinlockiem drugą szybe z poliwęglanu na słoneczne dni- złota blenda.
Druga szybka niby nie paruje ale nie posiada pinlocka. Czy pinlocka można jakoś przekładać i szybka nie będzie parować? Czy po prostu kupić pinlocka (koszty 100zł).
Może jeszcze ktoś wyrazi opinię na temat tego kasku akurat? Może w nim jeździł itd. Opinie ogólnie o xr 1000 czytałem na necie i są pozytywne.
Jedynie miałbym pytanko czy złączę DD jest lepsze od takiego na zatrzask? Przyznam szczerze ze do tej pory latałem na enduro i wszystkie kaski miały DD z tym ze strasznie się motałem żeby to zapiąć.
Dzięki za odpowiedź.
Zdjęcie kasku:

Posiadam przezroczystą szybkę z pinlockiem drugą szybe z poliwęglanu na słoneczne dni- złota blenda.
Druga szybka niby nie paruje ale nie posiada pinlocka. Czy pinlocka można jakoś przekładać i szybka nie będzie parować? Czy po prostu kupić pinlocka (koszty 100zł).
Może jeszcze ktoś wyrazi opinię na temat tego kasku akurat? Może w nim jeździł itd. Opinie ogólnie o xr 1000 czytałem na necie i są pozytywne.
Jedynie miałbym pytanko czy złączę DD jest lepsze od takiego na zatrzask? Przyznam szczerze ze do tej pory latałem na enduro i wszystkie kaski miały DD z tym ze strasznie się motałem żeby to zapiąć.
Dzięki za odpowiedź.
KTM SX 520
Suzuki GSR 600 K7
Suzuki GSR 600 K7
-
mentorsct - Bywalec
Mój kask ostro parował na początku, dosłownie byłem zawiedziony zakupem. Po kilku dniach się unormowało i do dziś pinlocka mam fabrycznie zapakowanego w pudełku od kasku
Kask już zrobił 30 tyś km i jestem zadowolony.
Zapięcia DD uważam za najlepsze - bezpieczne i szybkie w użytkowaniu.

Zapięcia DD uważam za najlepsze - bezpieczne i szybkie w użytkowaniu.
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
http://www.youtube.com/watch?v=54R23KS_oGE
tu masz jak zapiąć
tu masz jak zapiąć
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości