Wielkopolska Olimpiada Dzieci Specjalnej Troski
• Strona 1 z 1
Wielkopolska Olimpiada Dzieci Specjalnej Troski
Witam
Chcę zorganizować wizytę społeczności motocyklowej podczas Wielkopolskiej Olimpiady Dzieci Specjalnej Troski.
W zeszłym roku brałem udział w Olimpiadzie, zorganizowaliśmy dzieciakom konkurencje hokejowe. Kapitalna zabawa.
W tym roku Olimpiada odbywa się 7 lipca w godzinach 10-12 na boisku Piasta Kobylnica w Gruszczynie koło Poznania(Gruszczyn znajduje się między Kobylnicą a Swarzędzem).
Po zakończeniu olimpiady czeka na nas kawa, herbata, napoje, kiełbaski.
Nasz udział polegał by na zorganizowaniu konkurenci (np. rzut piłką do kosza w kasku i rękawicach motocyklowych), rozmowach z dzieciakami, użyczania im motocykli do przymiarki, fotografii itp. Myślę również nad innymi tematami, np. wjazd ognia olimpijskiego na motocyklu.
Pamiętajcie, że nas to nic nie kosztuje, a sprawić radość tym dzieciom to rzecz bezcenna. Tak jak uśmiechy na ich twarzach.
Proszę pisać kto będzie mógł przyjechać.
Liczę na Waszą obecność
Chcę zorganizować wizytę społeczności motocyklowej podczas Wielkopolskiej Olimpiady Dzieci Specjalnej Troski.
W zeszłym roku brałem udział w Olimpiadzie, zorganizowaliśmy dzieciakom konkurencje hokejowe. Kapitalna zabawa.
W tym roku Olimpiada odbywa się 7 lipca w godzinach 10-12 na boisku Piasta Kobylnica w Gruszczynie koło Poznania(Gruszczyn znajduje się między Kobylnicą a Swarzędzem).
Po zakończeniu olimpiady czeka na nas kawa, herbata, napoje, kiełbaski.
Nasz udział polegał by na zorganizowaniu konkurenci (np. rzut piłką do kosza w kasku i rękawicach motocyklowych), rozmowach z dzieciakami, użyczania im motocykli do przymiarki, fotografii itp. Myślę również nad innymi tematami, np. wjazd ognia olimpijskiego na motocyklu.
Pamiętajcie, że nas to nic nie kosztuje, a sprawić radość tym dzieciom to rzecz bezcenna. Tak jak uśmiechy na ich twarzach.
Proszę pisać kto będzie mógł przyjechać.
Liczę na Waszą obecność

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Prognoza pogody mówi, że aura nam chyba dopisze Super
Oby frekwencja dopisała
LiczÄ™ na Was
Do jutra. Przypominam godz. 9.15 Rondo Śródka, stacja Lotosu. Czekamy do 9.30 i ruszamy do Gruszczyna.
Jeśli komuś nie odpowiada godzina to zapraszam bezpośrednio do Gruszczyna na ul. Swarzędzka 54 stadion Paistu Kobylnica.
Olimpiada trwa od10-12.30, a później kawa, herbata, napoje kiełbasa
Pozdro
Oby frekwencja dopisała
LiczÄ™ na Was
Do jutra. Przypominam godz. 9.15 Rondo Śródka, stacja Lotosu. Czekamy do 9.30 i ruszamy do Gruszczyna.
Jeśli komuś nie odpowiada godzina to zapraszam bezpośrednio do Gruszczyna na ul. Swarzędzka 54 stadion Paistu Kobylnica.
Olimpiada trwa od10-12.30, a później kawa, herbata, napoje kiełbasa
Pozdro
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości