Odpowietrzenie układu hamulcowego z abs .
• Strona 1 z 1
Odpowietrzenie układu hamulcowego z abs .
Witam.
Mam problem wymieniałem tylną felgę w skuterze i niestety żeby wyjąć koło trzeba było wyjąć zaciski, mniejsza o to .
Teraz odpowietrzając w tradycyjny sposób (naciskając rączkę hamulca i odkręcając odpowietrznik ) nic się nie dzieje tzn . wylatuje czysty płyn a hamulec nadal jest miętki .
Jedynie jak przechyliłem go na bok to coś tam powietrzne syknęło , był nachylony na bok na tyle ile można .
Co mam zrobić .
Skuter :
Peugeot satelis compressor .
Mam problem wymieniałem tylną felgę w skuterze i niestety żeby wyjąć koło trzeba było wyjąć zaciski, mniejsza o to .
Teraz odpowietrzając w tradycyjny sposób (naciskając rączkę hamulca i odkręcając odpowietrznik ) nic się nie dzieje tzn . wylatuje czysty płyn a hamulec nadal jest miętki .
Jedynie jak przechyliłem go na bok to coś tam powietrzne syknęło , był nachylony na bok na tyle ile można .
Co mam zrobić .
Skuter :
Peugeot satelis compressor .
- compressor
- Świeżak
odpowietrzaj dalej ponieważ nie odpowietrzyłeś układu skoro masz w nim powietrze
na forum jest wystarczająco dużo tematów o odpowietrzaniu - pompuj, odpowietrzaj i pamiętaj o uzupełnianiu płynu w zbiorniczku
na forum jest wystarczająco dużo tematów o odpowietrzaniu - pompuj, odpowietrzaj i pamiętaj o uzupełnianiu płynu w zbiorniczku
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
- compressor
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości