RG 80 gdzie sÄ… bezpieczniki ??
• Strona 1 z 1
RG 80 gdzie sÄ… bezpieczniki ??
Witam !!
Muszę wiedzieć gdzie są bezpieczniki w RG 80, proszęo szybką odpowiedź ..
Dziękuję
Muszę wiedzieć gdzie są bezpieczniki w RG 80, proszęo szybką odpowiedź ..
Dziękuję

- Kamill #99
- Świeżak
Kurcze,bo mam taki problem...Wczoraj sprawdzałem żarówki z podświetleniem licznika bo nie działa, okazało się że żarówki działają ale podświetlenie niestey nie. Mówię sobię, dobra narazie nie musze mieś podświetlenia....złożyłem więc licznik, i tak z ciekawości wcisnąłem długie światła, i..... okazało się że działają odwrotnie, tzn. jak mam wskaźnik na LO to działają a jak na HI już nie ; < światła postojowe działają, ale mijania już nie, kontrolka HIGH BEAM nie działa, przycisk PASS także... Czy ktoś może dać mi jakiś pomysł co zrobić żeby to wszystko zaczęło działać ??
Proszę o szybką odpowiedź..
Dzięki z góry
Proszę o szybką odpowiedź..
Dzięki z góry

- Kamill #99
- Świeżak
bo to stare moto i tak juz jest.. tez miałem starą honde mtx elektryka działała jak chciała. naciskasz klakson włacza sie kierunkowskaz..... wszystko pomieszane, a raczej nikt nic nie grzebał. także jak chcesz doprowadzic to do nalezytego stanu musisz po kolei wszystko sprawdzac. najlepiej było by schemat dorwac i po schemacie poprawic elektryke. bezpieczniki moga byc tez w okolicy lampy. ale tam siedzie jeden moze 2 bezpieczniki. to nie jest jak w samochodzie że masz puszke i kazde swiatełko prawie czy urządzenie ma swój oddzielny. masz jeden bezpiecznik od swiateł, drugi moze od czegos innego i to max.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość