MIto 160
• Strona 1 z 1
MIto 160
jako ze kupiłem mito miała byc po remoncie a jest do remontu i sprawa jest w toku chcialbym sie zapytac bo obdzwoniłem wszystkie warsztary i nie maja polini 160 gdzie dostane w polsce taki tłok bo taki wyciagnołem i chciałbym dostac tłok i cylinder
- alarmen
- Świeżak
szukaj
napisz maila do wossner.pl ( czy jakos tak ) czy maja w ofercie tłoki do tego cylindra. nie kazdy tłok podpasuje. moze na wymiar byc ok, ale moze miec inne wyciecia, inne kształty czy cos. ew podpytaj u woryny ( motor-tech katowice wpisz sobie w google oni często zmagaja sie z dziwnymi rozmiarami tłoków )

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
mieszkam niedaleko motor tech byłem u nic zrobili by mi tuleje tego cylindra i maja polini ale zrobia mi to moze do konca wakacji
jak byłem u niego to mial do roboty 57 cylindrow i mowi ze nie wyrabia koszty spoko ale kupiłem moto zeby pojezdzic w wakacjie nie po
jak byłem u niego to mial do roboty 57 cylindrow i mowi ze nie wyrabia koszty spoko ale kupiłem moto zeby pojezdzic w wakacjie nie po

- alarmen
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości