Suzuki Bandit 600 - jaka moc??
• Strona 1 z 1
Suzuki Bandit 600 - jaka moc??
Witam,
Jestem zaineresowany kupnem Suzuki Bandita 600.
Ogladalem niedawno taki motocykl z roku 1998, jednak ma on wbita moc w dowodzie 39kW oraz ma 5-biegowa skrzynie biegow. Przynajmniej tak mi sprzedajacy wmawia. Motocykla jeszcze nie widzialem wiec nie moge potwierdzic.
Czy jest to mozliwe?
Sa to przeciez motocykle o mocy 78KM (wiec ok 57kW) i powinny miec 6-biegowa skrzynie.
Ktos moze sie spotkal z podobnym przypadkiem? Jest to jakies ograniczenie mocy?
Z gory dzieki za odpowiedz
Jestem zaineresowany kupnem Suzuki Bandita 600.
Ogladalem niedawno taki motocykl z roku 1998, jednak ma on wbita moc w dowodzie 39kW oraz ma 5-biegowa skrzynie biegow. Przynajmniej tak mi sprzedajacy wmawia. Motocykla jeszcze nie widzialem wiec nie moge potwierdzic.
Czy jest to mozliwe?
Sa to przeciez motocykle o mocy 78KM (wiec ok 57kW) i powinny miec 6-biegowa skrzynie.
Ktos moze sie spotkal z podobnym przypadkiem? Jest to jakies ograniczenie mocy?
Z gory dzieki za odpowiedz
- robbargiel
- Świeżak
Kupel ma bandita i twierdzi ,że ma 90 km . Słyszałem ,że blokują niektóre moto na dyszach gaźnika np. GS 500
PS. fajnego buta ma to moto
:D
PS. fajnego buta ma to moto

Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 130 km/h !
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
- Piotrek_187
- Świeżak
To 39 kW to wersja zdławiona wystepowała taka przeważnie na rynek niemiecki, miała jakieś 57 KM, ale żeby miała 5 biegów to nie wiem może i to jest prawda, ale jeżeli dławi się silnik to skrzynię się tylko zmienia co do przełożeń, lecz ilość powinna zostać ta sama czyli 6 biegów, w każdym razie musisz to sprawdzić możliwe, że skrzynia jest od czegoś innego!!!
-
sonthin - Świeżak
Skrzynia ma 6 biegow. Pomylka goscia z ktorym rozmawialem. Natomiast rzeczywiscie moc to 37kW.
Ta moc jest jakos zablokowana? Da sie to w jakis sposob odblokowac?
- robbargiel
- Świeżak
robbargiel napisał(a):Skrzynia ma 6 biegow. Pomylka goscia z ktorym rozmawialem. Natomiast rzeczywiscie moc to 37kW.
Właśnie kupiłem Bandita 600N z 2001 i niestety okazało się, że mam tam 57kM i 5 biegów. Wersja jak najbardziej zdławiona.
Kupiłem go w bardzo dobrej cenie i w bardzo dobrym stanie. Jest to mój pierwszy motocykl więc nie rozpaczam z powodu braku tych 20kM.
Czy macie może jakieś informacje o możliwości "oddławienia" takiego silnika?
- muzieh
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości