140 km/h i więcej nie idzie, czy to fabryczne zdławienie ???
• Strona 1 z 1
140 km/h i więcej nie idzie, czy to fabryczne zdławienie ???
Mam Suzuki GS 500 E i mam problem, ostatnio na dużej prostej chciałem zobaczyć ile poleci mój niedawno kupiony sprzęt ( na dodatek powiem ze był ściągnięty z niemiec, rok prod. 1998 ) i generalnie byłem dość zdziwiony 140 km/h to zupełnie wszystko co mi się z niego uadło wycisnąc, obroty około 6.500 na 6 biegu i to koniec, gaz odkręcony na maxa i więcej nie ma szans z niego wycisnąć ...
porodźcie co mam zrobić ?????? Czy to fabryczne zdławienie ??? Jeżeli tak to jak je można zdjąć ??? Prosze pomóżcie... 

- Korzen
- Świeżak
Moja GS leci 170 ale jakoś tak dziwnie moc oddaje. Jak jade to najpierw idzie niezle do 4tys, a potem jest lekka dziura jak w turbo i potem dosteje niezlego kopa od 7tys. U was tez tak jest czy to kwestia regulacji na którą powineinem sie udać??
Honda Hornet 600
- Marcin_wawa
- VIP Åšcigacz.pl
wejdz do mnie na gg 7832933 dam ci nr do goscia ktory jest najlepszy w gs500 sciga sie w poznaniu w tej klasie tzn jego kumpel ale to to samo oni sa maniakami tego motoru na bank beda wiedzieli co jest grane
xxxx
-
fajerstarter - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości