Zobacz wątek - Yamaha R6 2003 Problem z elektryką.

Yamaha R6 2003 Problem z elektryką.

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, leff, henio12323, rosa, cycu_rsko

Yamaha R6 2003 Problem z elektryką.

Postprzez polaris20 » 24/6/2012, 17:39

Siema
Mam problem ze swoją R'ką. Chodzi o to, że nie działają światła pozycyjne, sygnał dźwiękowy oraz kierunkowskazy. Co dziwne kiedy wcisnę na pilocie guzik od alarmu kierunki normalnie się zapalają. Obstawiałem na uszkodzoną lewą manetkę ale przycisk PASS także działa prawidłowo. Bardzo proszę o pomoc bo nie mam pomysłów...
"Pal gumę pal gumę koleś..."
Avatar użytkownika
polaris20
Świeżak
 
Posty: 18
Dołączył(a): 11/5/2011, 09:43


Postprzez Szuma_ » 24/6/2012, 18:39

bezpieczniki sprawdzałeś?
Avatar użytkownika
Szuma_
Świeżak
 
Posty: 285
Dołączył(a): 2/5/2011, 15:30
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez polaris20 » 24/6/2012, 18:51

sprawdzałem,tyle ze te kierunki działają jak włączę alarm, światła pozycyjne normalnie załączały się po przekręceniu stacyjki teraz nic ani tylnie ani przednie a stop działa... masakakraaa!!!!

Znalazłem przerwany bezpiecznik wstawiłem nowy jednak i ten się upalił gdzieśmusi byćzwarcie pytanie tylko gdzie ???

Ostrzeżenie za brak edycji postów.
komarcc
"Pal gumę pal gumę koleś..."
Avatar użytkownika
polaris20
Świeżak
 
Posty: 18
Dołączył(a): 11/5/2011, 09:43

Postprzez Szuma_ » 25/6/2012, 17:21

no pewnie gdzieś na przewodzie, sry, ale magiczna kula mi nic nie podpowiada dzisiaj
Avatar użytkownika
Szuma_
Świeżak
 
Posty: 285
Dołączył(a): 2/5/2011, 15:30
Lokalizacja: Szczecin



Powrót do Mechanika motocyklowa



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości




na gr