Mały wypadek - krzywa kierownica Keeway Matrix
• Strona 1 z 1
Mały wypadek - krzywa kierownica Keeway Matrix
Witam.
Na początek może opiszę sytuację, jadę sobie po trawie i zacząłem hamować, uciekło mi przednie koło no i już tylko czułem jak sunę po ziemi. Spadłem na lewy bok skutera i skrzywiała mi się kierownica nie wiem co zrobić. Dać do mechanika ? Spróbować coś samemu zrobić ?
Skuter mam na gwarancji ale to chyba pod niÄ… nie polega
Pomóżcie i powiedzcie co może być rozwalone, skrzywione czy coś do wymiany i jaki będzie tego koszt. No to na tyle PROSZĘ o POMOC !
Na początek może opiszę sytuację, jadę sobie po trawie i zacząłem hamować, uciekło mi przednie koło no i już tylko czułem jak sunę po ziemi. Spadłem na lewy bok skutera i skrzywiała mi się kierownica nie wiem co zrobić. Dać do mechanika ? Spróbować coś samemu zrobić ?
Skuter mam na gwarancji ale to chyba pod niÄ… nie polega

- Jasiek1998
- Świeżak
- Jasiek1998
- Świeżak
No gdy mam prościutko kierownice no to koło jest przestawione o około 1cm w lewą stronę i jeszcze jak są kierunkowskazy no to odstęp między nimi a tą owiewką też jest różnica około 1 cm, lewy kierunek jest wyżej.
- Jasiek1998
- Świeżak
Może kierownica się pogięła, może tylko przestawiła się na mocowaniu do sztycy, póki nie rozbierzesz to się nie dowiesz. Jeśli podejmiesz się prostowania, to na koniec sprawdź spawy, gdyż są one dość słabe i przy prostowaniu możesz je naderwać, wtedy trzeba będzie jeszcze dać zarobić spawaczowi 

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości