Yamaha xtx 660 ?:) Recenzja napisałby ktos?
• Strona 1 z 1
Yamaha xtx 660 ?:) Recenzja napisałby ktos?
Witam mam zamiar sobie za rok kupic yamahe xtx 660 z rocznika nie mam pojęcia ale do 12 tyś złoty z przebiegiem do 10 tyś bo wiem ze te motorki są nie do zajechania do 50 tyś km a wiec pytania
1. V MAx
2. Czesto sie psuja?
3. Opinia własna o motorku jak sie jezdzi czy dla poczatkujacego to nei za mocny motor itp
1. V MAx
2. Czesto sie psuja?
3. Opinia własna o motorku jak sie jezdzi czy dla poczatkujacego to nei za mocny motor itp
- Anonim510
- Świeżak
Ze znalezieniem XT660X z przebiegiem do 12kkm nie będzie problemu, ale nie do 12000PLN.
1. Około 170 km/h
2. Jak się dba tak się ma - znajomy ma 4-tą (z czego pierwsza była nowa z salonu) i nigdy żadnych problemów.
Silniki te montowane były w MT-03 oraz Aprilia Pegaso. około 80-90 kkm przy regularnym serwisowaniu bez większego problemu powinien ten silnik przejechać.
3. Zależy od początkującego, jest to motocykl raczej na krótkie wypady, oraz do kręcenia się ... jak to mówią, "wokół komina".
1. Około 170 km/h
2. Jak się dba tak się ma - znajomy ma 4-tą (z czego pierwsza była nowa z salonu) i nigdy żadnych problemów.
Silniki te montowane były w MT-03 oraz Aprilia Pegaso. około 80-90 kkm przy regularnym serwisowaniu bez większego problemu powinien ten silnik przejechać.
3. Zależy od początkującego, jest to motocykl raczej na krótkie wypady, oraz do kręcenia się ... jak to mówią, "wokół komina".
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Aprilia pegaso to chyba miała rotaxa takiego jak w F 650...
Spoko moto szczególnie na kominach Akrapovica
Dla poczatkujacego to i 250 jest za mocne...
AAAaa jesli chodzi o dalsze wypady, to spoko dasz rade...ja na Kawasaki KLX 150 przerobionej na supermoto (wersja azjatycka modelu klx 125 tlko 150cc + 17 calowe kola) robiłem trasy po 500km dziennie, raz 3 dniowa traska 1280km, dupsko mało nie odpadło ale mozna!....wiec sorry ale teksty typu "nadaje sie tylko do latania wokól komina", to mnie śmieszą...nie wspominajac juz o typach co na TT600 do Mongolii lataja....ale cóz, jak to mówia, kiepskiej baletnicy...
Spoko moto szczególnie na kominach Akrapovica

Dla poczatkujacego to i 250 jest za mocne...
AAAaa jesli chodzi o dalsze wypady, to spoko dasz rade...ja na Kawasaki KLX 150 przerobionej na supermoto (wersja azjatycka modelu klx 125 tlko 150cc + 17 calowe kola) robiłem trasy po 500km dziennie, raz 3 dniowa traska 1280km, dupsko mało nie odpadło ale mozna!....wiec sorry ale teksty typu "nadaje sie tylko do latania wokól komina", to mnie śmieszą...nie wspominajac juz o typach co na TT600 do Mongolii lataja....ale cóz, jak to mówia, kiepskiej baletnicy...
It's not abt bike...but abt rider...
- Deviator
- Świeżak
Posiadam znajomego własnie z tą yamaha xtx ma teraz 17k i jest zadowolony właśnie mówił ze dał ok.10k z 2008 r bo sprowadzał nie wiem czy mu wierzyć czy nie ma wydechy leovince i mówi ze 200 km/h mu to leci ;P Dzieki za porady, widziałem na allegro do 15k tyś przebieg z 2004/2005 do 11 koła ale jako pierwszy jednoślad to będzie idealny
- Anonim510
- Świeżak
Fajny motorek. Ja osobiście wole z przodu kolo 21, ale supermoto to idealny wojownik!
Silnik udoskonalony ze starych 660tek.
Silniki stosowane w XT660R, XT660X, XT660Z od '08, MT03.
Sam jeżdżę co jakiś czas nową Tenerą motorek ma 7tys przebiegu i jest nowy.
Przebiegi do 10tys są realne, ale trzeba dobrze oglądać, albo kupić w pewnym, sprawdzonym miejscu.
Jeżeli szukasz od "cena najniższa" to ...prezentów nie ma.
Jak jest dobra cena, to klient sprzedaje najczęściej u dealera.
Motorek fajnie jeździ, oszczędny i nie wymaga częstych serwisów.
Aprilia pegaso jak i stare BMW 650 z rożnymi "końcówkami" ma austriackiego rotaxa, w obu przypadkach montowane we Włoszech.
XT660X to bodajże hiszpańska Yamaha.
Co do predkości, raczej kierowałbym się podróżną do 140. najprzyjemniej do 130.
Nie zależnie od rożnych opowieści najczęściej motocykle jeżdżą 80-120, czasem trialówki 2,5km/h, czasem R1 250km/h
...chyba, że kupujesz motorek na drogio szybkiego ruchu.
Silnik udoskonalony ze starych 660tek.
Silniki stosowane w XT660R, XT660X, XT660Z od '08, MT03.
Sam jeżdżę co jakiś czas nową Tenerą motorek ma 7tys przebiegu i jest nowy.
Przebiegi do 10tys są realne, ale trzeba dobrze oglądać, albo kupić w pewnym, sprawdzonym miejscu.
Jeżeli szukasz od "cena najniższa" to ...prezentów nie ma.
Jak jest dobra cena, to klient sprzedaje najczęściej u dealera.
Motorek fajnie jeździ, oszczędny i nie wymaga częstych serwisów.
Aprilia pegaso jak i stare BMW 650 z rożnymi "końcówkami" ma austriackiego rotaxa, w obu przypadkach montowane we Włoszech.
XT660X to bodajże hiszpańska Yamaha.
Co do predkości, raczej kierowałbym się podróżną do 140. najprzyjemniej do 130.
Nie zależnie od rożnych opowieści najczęściej motocykle jeżdżą 80-120, czasem trialówki 2,5km/h, czasem R1 250km/h

Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości