Kawasaki ZZR 600 93r.
• Strona 1 z 1
Kawasaki ZZR 600 93r.
Siemanko wszystkim. Mam zamiar kupić motor Kawasaki ZZR 600 za około 3tys. Będzie to mój pierwszy motor z pojemnością większą niż 125cc. Motor ten kupuje od kolegi, jest sprawny (jedynie owiewka jedna obita), wiem że motor nie jest zepsuty, tak jak pisałem kupuje go od kolegi a poza tym już go oglądałem. Mam pytanie, czy zzr'y z 93 rocznika się często psują, mają jakieś wady fabryczne itp.? Co warto spr nawet jeśli kupuje się motor od zaufanej osoby...? Z góry dziękuje. 

- anyone
- Świeżak
Wersja D czy E? Bo jeśli E to większość wad została wyeliminowana. Zostaje tylko wybijająca guma zabieraka zębatki tylnej, słyszałem też o obróceniu się panewki przy bardzo częstym gumowaniu. Poza tym ma ona słabe hamulce przednie. Polecam wymiane zacisków przednich na modele z hondy cbr 929 954. Więcej o nich możesz dowiedzieć się na zzr.fora.pl
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
A czy rocznik 93 i po nim ma jeszcze wersje D? Bo czytałem troche i mi sie wydawało że nie, ale być może źle zrozumiałem bądź nie doczytałem
O gumowaniu nie ma mowy bo słyszałem już o obróceniu się panewki więc wole nie ryzykować. Dzięki za odp mati 

- anyone
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości