Simering problem
• Strona 1 z 1
Simering problem
Siema a wiec potrzebuje simering do derbi sendy 04r o wymiarach 20x35x7 musi byc on 2 stronny i znajdowal sie on od strony sprzegla przez co olej z skrzyni dostawal sie do paliwa prosze o pomoc i o linki bo nigdzie niemoge tego znalesc na simmeringu pisze jeszcze
REYCON I REYSEAL
REYCON I REYSEAL
- Fantas3k
- Bywalec
idź do sklepu z uszczelniaczami w swoim mieście i pytaj. ja wszystkie uszczelniacze kupuje w sklepach z łozyskami, albo w rolniczych sklepach. szkoda mi kasy na wysyłki z firm internetowych, te czesto wysyłaja tylko kurierami którzy kosztują od 20 zł wzwyz. a uszczelniacz moze kosztuje 3 zł ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja nie moge,
ludzie umiecie uzywać google albo chociaz allegro?! bo to juz przeginka zeby nie mozna było takiej pierdółki znalesc...
http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... ring=20x35
ludzie umiecie uzywać google albo chociaz allegro?! bo to juz przeginka zeby nie mozna było takiej pierdółki znalesc...
http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... ring=20x35
- tomera
- Stały bywalec
Wszystko fajnie ale ten simering jest DWU STRONNY!!! a te wszystkie to juz dawno widzialem i nie beda pasowac do sendy bo one sa po jednej stronie cale zapelnione guma a po 2 sa takie jak ten... Na tej stronie co sa podane wymiary jest taki rowek z sprezynka po 2 jest on jakies 3x wiekszy i oczywiscie glebszy pomocy!
- Fantas3k
- Bywalec
to kup jednostronnym nie musi byc od razu dwustronny. podjedź do sklepów jak wyzej powiedziałem i powiedz sprzedawcy do czego ma byc łozysko. bo czym innym jest ochranianie np łozysk kół. a czym innym praca w gorącym oleju pod cisnieniem. ja na wał jak dobierałem to też jakis magiczny mi znalazł,
cisneniowy z ponacinanymi rowkami kierunkowymi itp itd.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Fantas3k
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości