Router Bassa 50 - nie odpala
• Strona 1 z 1
Router Bassa 50 - nie odpala
Witam mam skuter Router Bassa 50. Chodził normalnie aż do czasu gdy go umyłem nie chciał odpalić jakieś 2 dni przeczyściłem gaźnik stał na słońcu co prawda za dużo go nie było myłem go szlauchem wiem że źle ale już kiedyś tak robiłem i wszystko grało. Dzisiaj psiuknąłem samo startem odpalił ale zaczął chodzić inaczej inny dźwięk wydaje i nie ma siły kiedyś jeździł minimum do 60 km/h a teraz ledwo 45 idzie już kiedyś tak było ale wyjąłem i wsadziłem gaźnik i minęło, pali tylko z tym samo startem a tak to nie odpala co to może być ??
- marcinpl12
- Świeżak
No żeby przeczyścić gaźnik to trzeba odkręcić ten czarny dekel od góry i od dołu te śrubki ale rzecz w tym że u mnie są one poodmykane bo kiedyś kumpel tak go czyścić można to jakoś bez rozkręcania go zrobić ?
Skuter już odpala przeczyściłem gaźnik ale siły dalej nic nie ma 35 to jego prędkość maksymalna
Edytuj posty!
komarcc
Skuter już odpala przeczyściłem gaźnik ale siły dalej nic nie ma 35 to jego prędkość maksymalna
Edytuj posty!
komarcc
- marcinpl12
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości