[Relacje z zawodów] Extrememoto 2 – Warszawa...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
I nie ustawiana,bo organizatorzy lubia Raptownego...a jury ktore sędziowalo takze...!<br><hr>FanKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego ustawiane...stunt sie rozwija a kto nie trenuje tyle ile trzeba zostaje w tyle....<br><hr>KidKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzecia miejsca sa dla cieniasow!<br><hr>mentosKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>Komentatorzy napisał(a):To nie jest tylko trzecie miejsce....to jest bardzo dobre trzecie miejsce>!!<br><hr>Fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lepsze trzecie niz 13 ostatnie..jak to zajal minetos w bielawie...lub zadne,ktorego minetos zajmuje bo nikt go nawet na zawodach nie chce....Zreszta co by pokazał,wili maszin..?Buahaha<br><hr>FanKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>Komentatorzy napisał(a):To nie jest tylko trzecie miejsce....to jest bardzo dobre trzecie miejsce>!!<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):trzecia miejsca sa dla cieniasow!<br><hr>mentos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sluchaj gosciu mentos ma jeszcze asa w rekawie i go pokaze juz niedlugo, tak ze tym wszystkim raptownym szczena opadnie<br><hr>mentosKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>Komentatorzy napisał(a):To nie jest tylko trzecie miejsce....to jest bardzo dobre trzecie miejsce>!!<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):trzecia miejsca sa dla cieniasow!<br><hr>mentos<br>Komentatorzy napisał(a):Lepsze trzecie niz 13 ostatnie..jak to zajal minetos w bielawie...lub zadne,ktorego minetos zajmuje bo nikt go nawet na zawodach nie chce....Zreszta co by pokazał,wili maszin..?Buahaha<br><hr>Fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta sama gadka, którą słyszymy od paru lat. Ciekawe co to za as bo chyba nie te spodenki w kancik?<br><hr>To sem jaKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>Komentatorzy napisał(a):To nie jest tylko trzecie miejsce....to jest bardzo dobre trzecie miejsce>!!<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):trzecia miejsca sa dla cieniasow!<br><hr>mentos<br>Komentatorzy napisał(a):Lepsze trzecie niz 13 ostatnie..jak to zajal minetos w bielawie...lub zadne,ktorego minetos zajmuje bo nikt go nawet na zawodach nie chce....Zreszta co by pokazał,wili maszin..?Buahaha<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):sluchaj gosciu mentos ma jeszcze asa w rekawie i go pokaze juz niedlugo, tak ze tym wszystkim raptownym szczena opadnie<br><hr>mentos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
12 000 widzów spoko każdy po 20 pln to daje 240.000 PLN a nagrody dla uczestników marne!!! Podobno Chris wziął 4500 EURO. Co Wy na to stunterzy?? Wizjoner
))) PS Szkoda, że nie napisaliście i nie pokazaliście szkoły jazdy na tylnym... no ale:d<br><hr>Wizjoner

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pomyśl ile kosztowała organizacja czyli wynajecie lotniska na dwa dni,barierek,trybun,ochrony ile kosztowal piach do fmx ,jego przywizienie i kupa innych rzeczy...Tej imprezy nie robił nikt dla zarobku tylko dla własnej i innych satysfakcji a takze dla dobrej zabawy....Ale to ty mozesz o tym wiedziec....Komentatorzy napisał(a):12 000 widzów spoko każdy po 20 pln to daje 240.000 PLN a nagrody dla uczestników marne!!! Podobno Chris wziął 4500 EURO. Co Wy na to stunterzy?? Wizjoner))) PS Szkoda, że nie napisaliście i nie pokazaliście szkoły jazdy na tylnym... no ale:d<br><hr>Wizjoner<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):sluchaj gosciu mentos ma jeszcze asa w rekawie i go pokaze juz niedlugo, tak ze tym wszystkim raptownym szczena opadnie<br><hr>mentos
Chłopie, no to pokaż wreszcie!! Który to już rok obiecujesz? Pokaż ze jestes taki dobry. W Olsztynie bez rewelacji, gleba i koniec. Gdzie ta twoja klasa? A moze pocwicz jazde w terenie samochodem?
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
tak naprawde to impreza dla bogatych dzieciakow co nie maja co z kasa robic i jezdza na tych scigaczach, a wzieliby sie wkoncu za prawdziwa robote, a chociaz za scigacznie. stunt jest dla idiotow. <br><hr>beksa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):tak naprawde to impreza dla bogatych dzieciakow co nie maja co z kasa robic i jezdza na tych scigaczach, a wzieliby sie wkoncu za prawdziwa robote, a chociaz za scigacznie. stunt jest dla idiotow. <br><hr>beksa
Jasne tylko ze to oni ciężko pracują nad swoją formą aby muc sie zaprezentować z jak najleprzej strony a ty bekso masz w głowie na...... i nie wymieszane.A pozatym to ty chyba jesteś bogatym dzieciakiem rodziców i zal ci dupe ściska że nie umiesz tak latać jak oni.
- Wzmocniony
- Świeżak
No to wez sie za niego.....Komentatorzy napisał(a):tak naprawde to impreza dla bogatych dzieciakow co nie maja co z kasa robic i jezdza na tych scigaczach, a wzieliby sie wkoncu za prawdziwa robote, a chociaz za scigacznie. stunt jest dla idiotow. <br><hr>beksa<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Buahahahahaha<br><hr>FanKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>Komentatorzy napisał(a):To nie jest tylko trzecie miejsce....to jest bardzo dobre trzecie miejsce>!!<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):trzecia miejsca sa dla cieniasow!<br><hr>mentos<br>Komentatorzy napisał(a):Lepsze trzecie niz 13 ostatnie..jak to zajal minetos w bielawie...lub zadne,ktorego minetos zajmuje bo nikt go nawet na zawodach nie chce....Zreszta co by pokazał,wili maszin..?Buahaha<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):sluchaj gosciu mentos ma jeszcze asa w rekawie i go pokaze juz niedlugo, tak ze tym wszystkim raptownym szczena opadnie<br><hr>mentos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Swietny materiał swietny artykół bardzo przyjemnie sie czyta jeden z lepszych artykulów na scigacz.pl pozdrawiam<br><hr>Zelek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak by polacy jezdzili tak jak chris to by tez tyle dostawaliKomentatorzy napisał(a):12 000 widzów spoko każdy po 20 pln to daje 240.000 PLN a nagrody dla uczestników marne!!! Podobno Chris wziął 4500 EURO. Co Wy na to stunterzy?? Wizjoner))) PS Szkoda, że nie napisaliście i nie pokazaliście szkoły jazdy na tylnym... no ale:d<br><hr>Wizjoner<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nick-BeksaKomentatorzy napisał(a):tak naprawde to impreza dla bogatych dzieciakow co nie maja co z kasa robic i jezdza na tych scigaczach, a wzieliby sie wkoncu za prawdziwa robote, a chociaz za scigacznie. stunt jest dla idiotow. <br><hr>beksa<br>
Nie mam pytań...:]
Skoro masz jakieś kompleksy i problemy idź z tym do terapeuty a nie wyżalasz się tutaj...
Niektórzy zbierają znaczki a inni jak Ci tutaj stuntują-hobby jak kazde inne... Pecae<br><hr>stunt_paweł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mentos to pała nauczył sie jezdzić na kole i tyle Raptownemu do pięt nie dorasta<br><hr>StuntomaniakKomentatorzy napisał(a):Impreza zajebista ale chyba ustawiana przez kogoś kto nie lubi Huberta. Niemożliwe, żeby Raptowny zajął tylko 3 miejsce ;p<br><hr>To sem ja<br>Komentatorzy napisał(a):To nie jest tylko trzecie miejsce....to jest bardzo dobre trzecie miejsce>!!<br><hr>Fan<br>Komentatorzy napisał(a):trzecia miejsca sa dla cieniasow!<br><hr>mentos<br>Komentatorzy napisał(a):Lepsze trzecie niz 13 ostatnie..jak to zajal minetos w bielawie...lub zadne,ktorego minetos zajmuje bo nikt go nawet na zawodach nie chce....Zreszta co by pokazał,wili maszin..?Buahaha<br><hr>Fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
twój stary i stara to idioci bo nie powiedzieli tobie że praca ma być pasją , bynajmniej doprowadzać cie do szewskiej pasji ... poczytaj troche zanim sie wypowiessz debilu<br><hr>Bartek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ścigacz.pl spoko portal. Foscynują mnie motory i klimatyz nimi związane. Sama mam R6 ale tak bardzo jak inni nieświruję choć bym chciała:)
Bajka z tysiÄ…ca i jednej nocy...
pozdro600:*<br><hr>Monichula
Bajka z tysiÄ…ca i jednej nocy...
pozdro600:*<br><hr>Monichula
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://pl.youtube.com/watch?v=YwHcHZ8M5WA" target="blank" class="link">http://pl.youtube.com/watch?v=YwHcHZ8M5WA</a>
a zobazccie sobie ;] co mi tam <br><hr>paweł k
a zobazccie sobie ;] co mi tam <br><hr>paweł k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości