Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Trzy tygodnie w siodle, czyli...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Trzy tygodnie w siodle, czyli...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Trzy tygodnie w siodle, czyli...

Postprzez Åšcigacz » 12/6/2012, 11:25

Dyskusja na temat: Trzy tygodnie w siodle, czyli motocyklem na podbój Bałkanów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Trzy tygodnie w siodle, czyli motocyklem na podbój Bałkanów
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2012, 11:25

Tyle czasu na 6 czy 7kkm? Spokojnie.
My we dwojke podobna trase po balkanach, albanii przez ukraine ale bez grecji i turcji (ale i tak wyszlo 5kkm) zrobilismy w 8 dni. Momentami bylo to meczace, ale to i tak sama przyjemnosc dla kogos kto to lubi.
Fajnie wszystko zorganizowaliscie - stronka, sponsorzy itp.
Tak z glowy, nie polecam zbytnio polegac na GPS tylko wziac dobre mapy, na Ukrainie nie zjezdzac z glownych drog bo iks sie bedzie meczyl. Warto jezdzic zgodnie z przepisami bo w tych krajach drogowka znacznie bardziej aktywna niz w Polsce no i moim zdaniem bardziej niebezpieczny ruch, wszyscy jezdza jak chca wiec trzeba uwazac. Poza tym lokalni ludzie mega przyjazni i pozytywnie nastawieni do motocyklistow.
powodzenia
<br><hr>hans
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2012, 11:38

Komentatorzy napisał(a):Tyle czasu na 6 czy 7kkm? Spokojnie.
My we dwojke podobna trase po balkanach, albanii przez ukraine ale bez grecji i turcji (ale i tak wyszlo 5kkm) zrobilismy w 8 dni. Momentami bylo to meczace, ale to i tak sama przyjemnosc dla kogos kto to lubi.
Fajnie wszystko zorganizowaliscie - stronka, sponsorzy itp.
Tak z glowy, nie polecam zbytnio polegac na GPS tylko wziac dobre mapy, na Ukrainie nie zjezdzac z glownych drog bo iks sie bedzie meczyl. Warto jezdzic zgodnie z przepisami bo w tych krajach drogowka znacznie bardziej aktywna niz w Polsce no i moim zdaniem bardziej niebezpieczny ruch, wszyscy jezdza jak chca wiec trzeba uwazac. Poza tym lokalni ludzie mega przyjazni i pozytywnie nastawieni do motocyklistow.
powodzenia
<br><hr>hans<br>
Dzięki za dobre słowa, bo ogólnie na forum turystycznym pojechali nas, że trasa nie do pokonania i że kompletnie nic nie zobaczymy ;( a GPS bierzemy i mapę papierową również. Oby tylko iksior dał radę!<br><hr>Justa i Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2012, 12:04

zazdroszczę chciałbym w taką podróż ruszyć, a mam pod sobą chińską 50 :/

Powodzenia!!! <br><hr>Młody biker
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2012, 12:22

Dacie rade,
Najwiekszym problemem jak dla nas byly upaly, pomimo ze byl wrzesien. Dobre ciuchy to podstawa. Ciezko jest przechadzac sie po miescie i zwiedzac w pelnym stroju a czasami nie ma innego wyjscia bo nie ma gdzie zostawic.
A najwieksza satysfakcja jak do granicy kolejka kilkanascie aut lub wiecej a celnik usmiechniety macha zeby ominac wszyskich i podjechac do przodu:) Generalnie nie stoi sie na zadnej granicy.<br><hr>hans
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2012, 12:36

Dacie radę spokojnie. Ja 2 lata temu zrobiłem z żoną na mojej poczciwej kawie er5 dokładnie taką trasę, tyle że w odwrotnym kierunku (i bez ukrainy).(moja relacja jest na ścigaczu w "turystyce")
Powodzenia i miłej podróży.<br><hr>niesiob
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê