Potrzebuje pomocy sprawa nie typowa
• Strona 1 z 1
Potrzebuje pomocy sprawa nie typowa
Witam od 3 latach jestem fanem motocykli sam jezdze honda hornet 600, swietna zabawa ale nie do tego zmierzam
Bardzo prosze o pomoc w innej sprawie.
Poszukuje osob ktore w latach 2005 do 2007 sprzedaly mi używane uszkodzone laptopy na umowe kupna sprzedazy.
Dokumenty zostaly zniszczone przez zalanie a w chwili obecnej mam kontrole skarbowa za ten okres i nie jestem w stanie udokumentowac tych zakupow. Zobowiazuje sie oddzwieczyc osoba ktore beda w stanie mi pomoc.
Osoby chetne do pomocy prosze o kontakt gwysoglad@wp.pl, w celu usprawnienia prosze o kontakt na skype: kontakt_21th lub telefonicznie 501368463
Z gory dziekuje za pomoc.
Bardzo prosze o pomoc w innej sprawie.
Poszukuje osob ktore w latach 2005 do 2007 sprzedaly mi używane uszkodzone laptopy na umowe kupna sprzedazy.
Dokumenty zostaly zniszczone przez zalanie a w chwili obecnej mam kontrole skarbowa za ten okres i nie jestem w stanie udokumentowac tych zakupow. Zobowiazuje sie oddzwieczyc osoba ktore beda w stanie mi pomoc.
Osoby chetne do pomocy prosze o kontakt gwysoglad@wp.pl, w celu usprawnienia prosze o kontakt na skype: kontakt_21th lub telefonicznie 501368463
Z gory dziekuje za pomoc.
- grzegorz_krakow
- Świeżak
W sumie nie przyszlo mi nic innego do glowy, czlowiek dziala w stresie wiec pierwsza mysl jaka mi przyszla udeze do kolegow a ze jezdze to pomyslalem o Was
- grzegorz_krakow
- Świeżak
Rosiboj napisał(a):A to kupiles te laptopy z forum czy chodzi ci o to ,zeby lewe papiery teraz skombinowac bo tez nie bardzo rozumiem.
grzegorz_krakow napisał(a):Poszukuje osob ktore w latach 2005 do 2007 sprzedaly mi używane uszkodzone laptopy na umowe kupna sprzedazy.

-
Hyde - Bywalec
Kupowalem normalnie na umowe kupna sprzedazy od osob fizycznych nie prowadzacych dzialalnosci stad mialem mozliwosc rozliczenia VAT jako VAT MARZA a bez tych umow no coz dowala mi 22% czyli od kazdej tranzakcji srednio 500 zamiast tego co w rzeczywisci czyli 40.
Wiec sami rozumiecie, ze postawiono mnie podbrakowej sytuacji a jak w prawie polskim, martw sie podatniku sam.
Wiec sami rozumiecie, ze postawiono mnie podbrakowej sytuacji a jak w prawie polskim, martw sie podatniku sam.
- grzegorz_krakow
- Świeżak
podaj swoje jakieś dokładniejsze dane bo myślę że Grzegorzów z Krk jest troche co bawią się w takie sprawy.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Hyde napisał(a):Rosiboj napisał(a):A to kupiles te laptopy z forum czy chodzi ci o to ,zeby lewe papiery teraz skombinowac bo tez nie bardzo rozumiem.grzegorz_krakow napisał(a):Poszukuje osob ktore w latach 2005 do 2007 sprzedaly mi używane uszkodzone laptopy na umowe kupna sprzedazy.
Hyde naucz sie tez czytac miedzy wierszami ;D Bo mi sie wydaje, ze to wlasnie o to temu "koledze motocykliscie" chodzi.
Dla mnie to mowi samo za siebie ale moze niech sprobuje jeszcze na forum akwarystycznym piszac ,ze tez ma akwarium, i na forum elektronicznym bo to przeciez laptopy. Gdzie jest wieksze prawdopodobienstwo ... Wiem wiem, forum kosmetyczek
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości