Odzież tekstylna - jakie marki w rozsądnych cenach??:)
• Strona 1 z 1
Odzież tekstylna - jakie marki w rozsądnych cenach??:)
Witam, cały czas przeglądam Allegro w celu wyszukania i zakupu odzieży dla siebie, niestety nic nie umie znależć(uzywane). Chyba bede musiał jechac kupic nowke i teraz nasuwa sie pytanie: Jaka firma??
Rozchodzi mi sie o to, aby nie przepłacac ale tez zeby ciuchy były dosc dobrze wykonane, komfortowe. Od razu informuje, ze odziez Ozone wole zostawić na boku, miałem kurtke i nie chce wracac do tej firmy.
Ostatnio spodobał mi sie model Modeki Laser Pro, ale za komplet chca 1500 złotych, uwazam ze to raczej troche za duzo a tez słyszałem rozne opinie o tej firmie... Za ta kase to juz mam kombika skorzanego ale na moją GSR raczej bedzie pasowac bardziej tekstylia.
Co moglibyscie mi polecic dobrego w sensownej cenie?? Rst, Buse a moze jeszcze cos innego???? Prosze o opinie najlepiej tych co dany produkt posiadaja:)
Pozdrawiam!!
Rozchodzi mi sie o to, aby nie przepłacac ale tez zeby ciuchy były dosc dobrze wykonane, komfortowe. Od razu informuje, ze odziez Ozone wole zostawić na boku, miałem kurtke i nie chce wracac do tej firmy.
Ostatnio spodobał mi sie model Modeki Laser Pro, ale za komplet chca 1500 złotych, uwazam ze to raczej troche za duzo a tez słyszałem rozne opinie o tej firmie... Za ta kase to juz mam kombika skorzanego ale na moją GSR raczej bedzie pasowac bardziej tekstylia.
Co moglibyscie mi polecic dobrego w sensownej cenie?? Rst, Buse a moze jeszcze cos innego???? Prosze o opinie najlepiej tych co dany produkt posiadaja:)
Pozdrawiam!!
- MichaelloEs
- Świeżak
Większość kurtek ma dodatkowo miejsce na przyszycie zamka od spodni innego producenta, więc z tym raczej nie będzie problemu.
Generalnie, zły moment sobie wybrałeś na kupowanie ciuchów. W zimie widziałem komplet tekstylny alpiny za 1200zł niecałe
Nie wolisz zestawu kurtka tekstylna + moto dżinsy?
Generalnie, zły moment sobie wybrałeś na kupowanie ciuchów. W zimie widziałem komplet tekstylny alpiny za 1200zł niecałe

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
co siÄ™ tak spinacie na te zamki
30cm zamka z wszyciem u pierwszej lepszej krawcowej nie kosztuje więcej jak 20zł, więc można kupować to co się komu podoba, nie koniecznie pod komplet
jest nowa gazetka Intermotors, może coś znajdziesz http://intermotors.pl/pliki/File/MOTOCY ... Top100.pdf

jest nowa gazetka Intermotors, może coś znajdziesz http://intermotors.pl/pliki/File/MOTOCY ... Top100.pdf
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Napisz może na początku jakiego typu ma być ta kurtka i spodnie. Jaka długość kurtki, czy ma mieć podpinkę i dodatkowe membrany? Jaki styl i kolorystyka? Jak ma to być stosunkowo nie drogi zestaw to może warto jednak żebyś przyjrzał się nowej kolekcji Ozone bo teraz to jest już dużo lepsza jakość niż w latach poprzednich. Warto przejrzeć również ofertę Rebelhorn, RST i Held. W tekstylnych ciuchach te firmy oferują naprawdę sporo towaru i myślę że znajdziesz tam coś dla siebie.
- Czarny_
- Świeżak
Kurtka krotka, moze byc turystyczna ale z tych krotszych:) Spodnie tez short, nie za długie;) Kolorystyka? Czern z jakims tam odcieniem... Motocykl mam srebrny takze w takich odcieniach moze byc ale nie musi.
Co do Ozone, niewiem... Przegladam ciuchy Rev'it, dosc ciekawie wygladaja. Wolałbym cos uzywanego w fajnym stanie wyhaczyć ale chyba moze byc problem:)
Co do Ozone, niewiem... Przegladam ciuchy Rev'it, dosc ciekawie wygladaja. Wolałbym cos uzywanego w fajnym stanie wyhaczyć ale chyba moze byc problem:)
- MichaelloEs
- Świeżak
itam jestem tu nowy trochę poczytałem i zauważyłem że sporo osób wybiera kask shoei s900 jako jeden z najlepszych do ceny ok 700 zł czy macie jakieś jeszcze propozycje? planuje zakup bandita 600 tak apropo to mój pierwszy większy moto więc chce się ubrać jakoś wiem że najwyższa półka to nie będzie ale coś nie najgorszego i zdającego egzamin swojego przeznaczenia co proponujecie niestety ograniczony budżet na cały strój to 3 ty zł macie jakieś propozycje z góry dziękuję za odpowiedź
- parson
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości