Niskie Enduro
• Strona 1 z 1
Niskie Enduro
Hej!, przymierzam się do zakupu enduro, jednak nasza matka natura poskromiła mi wzrostu (170) i z tego powodu potrzebuję coś nie wysokiego, motora nad którym będę miał władzę, nie odwrotnie
Szukam do kwoty mn/w 10.000 zł o poj. nie mniej niż 250cm3, najlepiej 350 - 650 cm3

Grizzly 700, 07/08r.
- onlinemaster
- Świeżak
juz nie raz pisałem. A.Cairoli mistrz swiata w motocrossie ( crossy sa zawsze wyzsze niz enduro ) jest nizszy od Ciebie
wiec nie narzekaj na swój wzrost, spinaj tyłek i ganiaj
co do samego moto napisz gdzie chcesz tym jeździc, jak chcesz jeździc. wolisz moto mocne agresywne, dobre zawieszenie do ostrego poganiania ale drogie w zakupie i jeszcze drozsze w utrzymaniu ? czy moto raczej lajtowe do polatania po lasach polach, ale tansze i praktycznie bezawaryjne ?

co do samego moto napisz gdzie chcesz tym jeździc, jak chcesz jeździc. wolisz moto mocne agresywne, dobre zawieszenie do ostrego poganiania ale drogie w zakupie i jeszcze drozsze w utrzymaniu ? czy moto raczej lajtowe do polatania po lasach polach, ale tansze i praktycznie bezawaryjne ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Mi do mistrza świata tak daleko jak stąd na księżyc
Lubię komfortowo, czyli obiema nogami swobodnie dotykać ziemi, pięty mogą być uniesione, na poprzednim motorze (Yamaha WR250F) dotykałem ziemi tylko jedną nogą, nie chcę w ten sposób się męczyć.
Jeździć będę po asfaltach razem ze swoją drugą połową (ona na Virago), oraz bezdrożach, czyli lasy, polne dróżki, taki lekki rekreacyjny teren który uwielbiam.
Lubię w moto elastyczny, niskoobrotowy dobrze zbierający się silnik, lajtowy, tani w zakupie jak i utrzymaniu, mało a najlepiej całkiem bezawaryjny - choć takie racze nie istnieją

Jeździć będę po asfaltach razem ze swoją drugą połową (ona na Virago), oraz bezdrożach, czyli lasy, polne dróżki, taki lekki rekreacyjny teren który uwielbiam.
Lubię w moto elastyczny, niskoobrotowy dobrze zbierający się silnik, lajtowy, tani w zakupie jak i utrzymaniu, mało a najlepiej całkiem bezawaryjny - choć takie racze nie istnieją

Grizzly 700, 07/08r.
- onlinemaster
- Świeżak
no to polecam suzuki DR 350 one nie sÄ… za wysokie, niskoobrotowe i praktycznie bezawaryjne
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):no to polecam suzuki DR 350 one nie są za wysokie, niskoobrotowe i praktycznie bezawaryjne
Miałem DR-kę 350

Grizzly 700, 07/08r.
- onlinemaster
- Świeżak
wiec nie ma jako tako innych motocykli w teren zeby były niskie i mocniejsze od DR. wiekszosc to hard enduraki które są wysokie. jedyny sprzet który jeszcze jako tako mógłby byc to suzuki DRZ 400, ale jest nieco wyzszy od DR
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
skidmarks napisał(a):SLR Honda jest niska.
oglądałem filmy z udziałem SLR-ki i jej konkurentem XT-ekiem i te modele wyglądają na niskie, w weekend jadę na giełdę na przymiarkę

Grizzly 700, 07/08r.
- onlinemaster
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości