Kingway Martinelli
• Strona 1 z 1
Kingway Martinelli
Witam, mam problem z moim skuterem Kingwayem Martinelli , od kilku dni nie chciał odpalać z guzika tylko z kopa też nie chętnie. Wczoraj pojechałem do sklepu i już wcale nie chciał zapalić , więc dzisiaj go rozebrałem wyczyściłem gaźnik sprawdziłem czy dostaje paliwo i jest git, po którymś razie z kopa zapalił i wszystko git tylko gdy skuter jest na stopkach to chodzi , a gdy zrzucę go ze stopek i wsiądę dodam gazu nagle spadek mocy i nie chce jechać , co może być tego powodem ?
- bartez789
- Świeżak
Jest tak , od kilku dni wcale nie chciał odpalać z guzika tylko z kopa też tak niechętnie , pojechałem do sklepu przedwczoraj i już nie chciał odpalić i musiałem pchać wczoraj rozebrałem wyczyściłem gaźnik , filtr paliwa , czy dostaje paliwo, świece , i odpalił po dłuższym czasie kopania ale zapalił, no ale jak stoi na stopkach to koło popier***a jak głupie, a jak zrzucę ze stopek chce jechać dodam gazu to się dusi i lipa , puszcze gaz to zgaśnie i koniec ,raz wejdzie na obroty raz nie i ciul wie co się robi !
- bartez789
- Świeżak
U mnie jest tak ,że jak stoi nie wiem 2 godziny to zapale i wsiądę i ruszy trochę się zadławi ale ruszy, ale pochodzi 2 min , i stanę i jak dodam gazu to się dusi i albo ruszy albo nie, a jak się wkręci na obroty jest git , tylko ze startu coś mu się jebie , ale rzadko się wkręca na te obroty
- bartez789
- Świeżak
- bartez789
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości