Zobacz wątek - honda transalp vs bmw 650 f ....
NAS Analytics TAG

honda transalp vs bmw 650 f ....

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

honda transalp vs bmw 650 f ....

Postprzez ojciecfranka » 29/5/2007, 19:17

jesli wogole mozna te dwa motocykle porownywac,co sadzicie?
ojciecfranka
Świeżak

Postprzez karskot » 29/5/2007, 21:10

transalp , transalp to bardziej profesjonalny motocykl wielu podróżników na nim jeździło np Maciej Swinarski który był nim w Afryce, a ta bmka to taki raczej funkike, może nie zabawka, ale ja wolałbym transalpem gdzies jechać niż tą bmką , zresztą poczytaj jej testy i testy transalpa a sam zobaczysz , pozatytm transalp ma silnik widlasty, a ta bejca 1 gara ma. niby to nie wada no ale ... :roll:
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Postprzez ojciecfranka » 29/5/2007, 21:15

wlasnie czytalem testy i tez stawiam na transalpa,tyle ze kolega mi powiedzial o tym modelu bmw i tak jakos zaczalem sie zastanawiac...w kazdym razie dzieki
jesli bede wybieral motocykl tak jak wybieralem aparat to czeka nas(was)ciezka przeprawa ...damy rade!
ojciecfranka
Świeżak

Postprzez Grubas » 30/5/2007, 10:01

Nie siedziaem na Translapie, więc się na jego temat nie wypowiem. Karskot, miałeś coś z tych maszyn czy tylko tak słyszałeś?
Beemę mogę polecać. Jest wygodna pozycja, ale trochę wieje. Łatwo się myka w korkach. Jej najpoważniejszymi wadami są cena i serwis. Przynajmniej nasz poznański BWM-Smorawiński. Może technicznie stoją na wysokim poziomie, ale czas naprawy, formalności, burdel itp. Porażka.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Ścigacz.pl

Postprzez karskot » 30/5/2007, 14:34

mieć nie miałem tylko przyjemność z trampkiem miałem , przyznam że na bmc nawet nie siedziałem dlatego nie przekreslam jej w żaden sposób, napisałem tylko że bym jej nie wziął , być może to błędne odczucie ale jak ja widziałem to mi sie jakos tak skojarzyła z motorem z supermarketu, takie babyBMW. Ale przuznam sie że każdy wyższy model enduro z BMW bardzo mi sie podoba
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
karskot
Świeżak

Powrót do Motocykle