honda transalp vs bmw 650 f ....
• Strona 1 z 1
honda transalp vs bmw 650 f ....
jesli wogole mozna te dwa motocykle porownywac,co sadzicie?
-
ojciecfranka - Świeżak
transalp , transalp to bardziej profesjonalny motocykl wielu podróżników na nim jeździło np Maciej Swinarski który był nim w Afryce, a ta bmka to taki raczej funkike, może nie zabawka, ale ja wolałbym transalpem gdzies jechać niż tą bmką , zresztą poczytaj jej testy i testy transalpa a sam zobaczysz , pozatytm transalp ma silnik widlasty, a ta bejca 1 gara ma. niby to nie wada no ale ... 

Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
wlasnie czytalem testy i tez stawiam na transalpa,tyle ze kolega mi powiedzial o tym modelu bmw i tak jakos zaczalem sie zastanawiac...w kazdym razie dzieki
jesli bede wybieral motocykl tak jak wybieralem aparat to czeka nas(was)ciezka przeprawa ...damy rade!
jesli bede wybieral motocykl tak jak wybieralem aparat to czeka nas(was)ciezka przeprawa ...damy rade!
-
ojciecfranka - Świeżak
Nie siedziaem na Translapie, więc się na jego temat nie wypowiem. Karskot, miałeś coś z tych maszyn czy tylko tak słyszałeś?
Beemę mogę polecać. Jest wygodna pozycja, ale trochę wieje. Łatwo się myka w korkach. Jej najpoważniejszymi wadami są cena i serwis. Przynajmniej nasz poznański BWM-Smorawiński. Może technicznie stoją na wysokim poziomie, ale czas naprawy, formalności, burdel itp. Porażka.
Beemę mogę polecać. Jest wygodna pozycja, ale trochę wieje. Łatwo się myka w korkach. Jej najpoważniejszymi wadami są cena i serwis. Przynajmniej nasz poznański BWM-Smorawiński. Może technicznie stoją na wysokim poziomie, ale czas naprawy, formalności, burdel itp. Porażka.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
mieć nie miałem tylko przyjemność z trampkiem miałem , przyznam że na bmc nawet nie siedziałem dlatego nie przekreslam jej w żaden sposób, napisałem tylko że bym jej nie wziął , być może to błędne odczucie ale jak ja widziałem to mi sie jakos tak skojarzyła z motorem z supermarketu, takie babyBMW. Ale przuznam sie że każdy wyższy model enduro z BMW bardzo mi sie podoba
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
• Strona 1 z 1