Chopper 150 - 250
• Strona 1 z 1
Chopper 150 - 250
Mam zamiar kupic motocykl chopper 150 - 250 cc max nie wiecej . Prosze niepisac ze kup yamhe itd bo mie niestac , chciałbym sb jeździc dla przyjemnosci potrzebny mi jest motocykl za 4 tys maxx i młody ;p mam 2 opcje Romet 250 R oraz Wektor 150 cc i który jest lepszy ? ile takie cudo moze poleciec ? i czy sie psuja itd ;p
- Piwo122
- Świeżak
Fakt kupisz virago ta taką kase ale jak chcesz nowego to rometa mogę raczej polecić, kolega ma już jakis czas i nie narzeka, jak na choppera to jak dla mnie mała moc, ale jak chcesz. Z wyglądu ta 250 jest wg mnie bardzo fajna. Wrażenia z jazdy słabe bo troche brakuje pojemności, na kilkanaście km jazdy wygodny dalej nie wiem pewnie też. Awaryjność chyba w miare jak na chinola 5tys bez ingerencji to żadne osiągnięcie ale pare tys pewnie jeszcze będzie. O tym drugim nie wiem nic.
- Mateusz250
- Świeżak
Tak jak przedmówca
Polecał bym Virago 125 lub 250
Chopper nie musi być młody ważne aby był w dobrym technicznie stanie.
To nie szlifierka i tym nie lata siÄ™ majÄ…c 200 na budziku.
Ja Dragstarem śmigam max 90 bo powyżej to już waitr robi swoje i skutecznie zmniejsza przyjemność jazdy
Polecał bym Virago 125 lub 250
Chopper nie musi być młody ważne aby był w dobrym technicznie stanie.
To nie szlifierka i tym nie lata siÄ™ majÄ…c 200 na budziku.
Ja Dragstarem śmigam max 90 bo powyżej to już waitr robi swoje i skutecznie zmniejsza przyjemność jazdy
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
mateusz 250 czy jesteś kolejnym cżłowiekiem kolega mojego brata syna wuja ciotki wnuczek ma i jeździ bez ingerencji? nie chodzi tu o jeżdżenie a o jakosć podróży wykonania motocykla. Nie narzeka bo prawdopodobnie nie jeździł zbyt wiele markowym sprżetem.
-
KAPELA911 - Bywalec
Spokojnie, wiadomo że lepiej jest kupić virago niż chinola, ale kolega pyta się o dwa chinole, napisałem że ten romet w porównaniu do innych nie jest zły. Innym się w tych wynalazkach co chwile cos sypie a tutaj akurat tak nie jest. Podałem fakty, co nie znaczy że zachęcam do kupowania tego. Tych motorków nie można wrzucać do jednego worka, chinole tez się różnią między sobą.
- Mateusz250
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości