Zobacz wątek - Pierwszy wiekszy sprzet uliczny do 6000 zł
NAS Analytics TAG

Pierwszy wiekszy sprzet uliczny do 6000 zł

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez henio12323 » 3/6/2012, 19:29

dzieki za podsuniecie tych moto

w teren nic nie chce :D własnie chce typowo sprzet na asfalt bo na pewno nim w teren nie wjade - od latania w terenie zawsze mam KTMa i kiedy tylko chce zmieniam moto i lece w teren ;P

ale transalp i podsuniety kle który wyjatkowo nieźle wyglada za tą kase dalej jest brany pod uwagę
bandit - jakos mi nie wpada w oko, nowsze lepsze ale te do 6 kafli jakies nijakie
RF - ciekawy sprzet na pewno bede o nim myslał
jeszcze też musze sie przysiąść do katany gsxf, jedyny obudowany sprzet z tych lat który jako tako wyglada :D

tak patrze te hornety też niezłe, tylko za cene horneta mam kawke ZR-7 wspomniana przeze mnie zawsze to wieksza pojemnosc. jak smiałem po swoim EXC i tak mocą nie porazał.

przed samym zakupem chyba zbiore wszystkie wymienione moto :P posmigam po okolicy i spróbuje sie podosiadać do tych maszynek i moze się cos wybierze.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez skidmarks » 3/6/2012, 22:15

Jak Katane to 750. Olej 600tke po jeździe ostrej wnp. 525EXC nie powali cie na kolana. Uslizg masz juz we krwi ;)
Yamaha YZF 1000
skidmarks
Stały bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości

na górê