HONDA VS YAMAHA
• Strona 1 z 1
HONDA VS YAMAHA
Cześć, nie chcę kupić ani jednego z tych motorów, na razie śmigam PRO 50 (tak na marginesie, nie jest taki chu%$@#, trzeba tylko o niego zadbać. Jbc to mam dopiero 14 lat ale nie ważne)
HONDA CBR 600rr czy YAMAHA R6?
Czysta ciekawość
Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.
Pozdrawiam
HONDA CBR 600rr czy YAMAHA R6?
Czysta ciekawość
Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.
Pozdrawiam
- SeweciK
- Świeżak
oba sportowe sprzety - jak dla mnie jedna klasa. róznia sie jak najbardziej, ale to zawodnik konkretny powinien sobie dobierac moto pod siebie. jeden woli agresywniejszt sprzet który szybciej sie wbija na obroty ( co jest troche niebezpieczne bo łatwiej jest o uslizgi itp ) z kolei drugi woli sprzet który wchodzi na obroty bardziej liniowo. i to zawodnik sobie sprzęt dobiera pod siebie. a że sprzety maja praktycznie te same parametry to duzej róznicy miedzy nimi nie ma.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jeździłem Honda 600 bardzo wygodna trochę komuna te zegary co prawda ale kto co lubi. Jeżeli chodzi o jazdę na kole to muł straszny w porównaniu z R6 w ogóle bez porównania i nie ma tego jebnięcia co R6-tka. Za to Honda ma mocniejsze podobno silniki chociaż i u kumpla wypada 5 bieg w Hondzie więc jak kto dba ten tak ma
Duży plus w kierunku R6 za wygląd i osiągi.

-
Duch^ - Świeżak
a moze dlatego że za czasów pierwszych CBRek nie było jeszcze yamaszek R..i wielu stunterów nie ma kasy żeby dobijac sprzęt nowy ;P a generalnei jest duzo bedziej niesmiertelnych moto ;D z silnikami olejowymi
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości